Costin Mărculescu și Ștefan Bănică, scandal monstru! Cei doi nu se suportau, chiar dacă au fost colegi în „Liceenii”

Iancu Andreea 11.06.2020, 11:50

Viața lui Costin Mărculescu a fost una ce a avut și suișuri și coborâșuri. Actorul era cunoscut pentru capacitatea de a spune lucrurilor pe nume. Acest lucru l-a făcut părtaș în numeroase scandaluri, unul dintre ele fiind chiar cu faimosul Ștefan Bănică Jr. Cei doi au fost colegi de platou la filmul „Liceenii”, dar se pare că nu se aveau la suflet unul pe altul.

Scandal între colegi

Costin urma să împlinească 51 de ani în câteva zile. Din păcate, actorul a fost găsit decedat în propria casă. Chiar și așa, actorul a rămas în memoria publicului drept un om cu un temperament aparte. Nu demult, Costin intra în conflict cu Ștefan Bănică Jr. Deși cei doi au fost colegi la filmarea filmului „Liceenii”, aceștia nu aveau o relație tocmai bună.

Scandalul a izbucnit chiar după moartea Cristinei Țopescu. Pe contul de Facebook al regretatului actor acesta a postat o poveste despre comportamentul lui Bănică. Mărculescu mărturisea că Ștefan ar fi fost extrem de violent cu Cristina, pe vremea când forma un cuplu cu aceasta.

Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr, care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții, a scris Mărculescu pe Facebook.

Costin Mărculescu și Ștefan Bănică Jr. în conflict Foto - playtech.ro
Costin Mărculescu și Ștefan Bănică Jr. în conflict
Foto – playtech.ro

Ștefan Bănică Jr., replică dură

Deranjat de intervenția lui Mărculescu, Ștefan Bănică Jr. a reacționat extrem de dur. Cântărețul nu a rămas indiferent în fața acuzațiilor grave, așa că i-a transmis un mesaj lui Costin, ce-i drept printr-o cunoștință.

I-a transmis printr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie, au mărturisit surse de încredere, pentru impact.ro, la acel moment.

Urmăriți Impact.ro și pe