Costin Mărculescu, precum Cristina Țopescu. Cine a fost lângă actor, în momentul morții

Diana Radu / 11.06.2020, 11:20
Costin Mărculescu, precum Cristina Țopescu. Cine a fost lângă actor, în momentul morții

Circumstanțele în care a murit actorul Costin Mărculescu seamănă izbitor de mult cu modul în care a murit și jurnalista Cristina Țopescu. Ambii s-au retras din viața publică și au fost găsiți în casă fără suflare după ceva timp de când au murit.

Cine a stat lângă Costin Mărculescu până în ultimul moment al vieții sale

Vestea că actorul Costin Mărculescu s-a stins din viață a fost făcută publică miercuri seară, în cadrul emisiunii Extra Night Show. Potrivit ultimelor informații artistul nu mai fusese văzut de câteva zile și a fost găsit mort în cadă în propria locuință.

Surse din anturajul actorului spun că aceasta ar fi murit din cauza unui infarct sau un ANV (accident vascular cerebral. INML va efectua joi autopsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Costin Mărculescu s-a stins din viață cu câteva săptămâni înainte de a împlini vârsta de 51 de ani.

costin marculescu, deces, mara banica
Cine a stat lângă Costin Mărculescu până în ultimul moment al vieții sale

„În noaptea de 10/11 iunie, în urma unui apel 112, în care se sesiza ca un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări. Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat.

Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei. Corpul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, au declarat anchetatorii.

Până în ultima clipă a vieții sale, alături de Costin Mărculescu a stat câinele său, la fel ca și în cazul Cristenei Țopescu. Vecinii spun că artistul obișnuia să-și plimbe patrupedul zilnic, însă în ultima perioadă nu a mai fost văzut.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI