Cosmina Păsărin și George Vintilă, din nou împreună după despărțire. Ce au făcut cei doi

Stan Filon 02.04.2021, 14:40

Cosmina Păsărin și George Vintilă, din nou împreună după 16 ani de la despărțire! Cele două vedeta au ținut prima pagină a ziarelor de scandal, când au decis să se despartă după o relație frumoasă, care însă nu a mai mers. Ei bine, acum vor fi din nou împreună, la emisiunea prezentată de Mihai Bobonete pe ProTV.

Cosmina Păsărin și George Vintilă, din nou împreună după despărțire

Așadar, în această seară, Cosmina Păsărin și George Vintilă se vor afla din nou împreună, la emisiunea ”Pe Bune?!”,care va începe de la 22:30, pe Pro TV. Cei doi foști iubiși se vor afla însă pe baricade opuse. Cosmina va juca alături de Natanticu, iar George va fi în echipa lui Costi.

”Concluzia mea este că eu trăiesc degeaba!” – a declara la un momentdat frumoasa Cosmina Păsărin. Ce o va face să ajungă la această concluzie foarte dură, veți putea vedea diseară, pe micile ecrane. Nici în cealaltă tabără concurenții nu se vor relaxa mai deloc, deoarece întrebările nu vor fi ușoare deloc. Costi și George vor avea dezbateri aprinse. ”Mă omori tu”, va spune căpitanul.

Cosmina Pasarin si George Vintila, din nou impreuna dupa despartire
Cosmina Pasarin si George Vintila, din nou impreuna dupa despartire

Cei doi au fost împreună și la emisiunea „Fort Boyard”

Cei doi foști iubiși s-au mai întâlnit și la emisiunea „Fort Boyard”, difuzată tot de Pro TV. Cosmina Păsărin și  George Vintilă au făcut atunci echipă și s-au descurcat destul de bine.

„Mi s-a părut că este o experiență care merită trăită din plin, pentru că nu vin în fiecare zi astfel de propuneri și nu ai ocazia să apari într-un show de asemenea anvergură. Mi s-a părut interesantă povestea fortului și m-am bucurat maximum de toată experiența. Telespectator fidel fiind, pe vremuri, m-am gândit întotdeauna cum aş proceda în locul concurenților și iată că mi s-a întâmplat. Nu pot spune că probele au fost ușoare, dar am avut parte de o super echipă!”, a declara atunci Cosmina Păsărin.

„Când e vorba de aventură sunt primul! Sunt un bun coechipier, lucru imperios necesar într-un loc ca Fort Boyard! Locul acela emană «greutate» de pe vremea când am văzut prima emisiune în anii ’90… și tot de atunci mă gândeam:«Uaaaa, ce tare ar fi să ajung măcar să îl văd! »Și nu doar l-am văzut, ci am fost căpitan în echipa cu cei mai buni oameni! La propriu! Am acceptat să particip la acest super show în primul rând pentru oameni și apoi pentru tot ce e acolo: istorie, ocean, bastioane, aventură, adrenalină… O experiență pe care nu aș fi ratat-o niciodată!! Și mai vreaaau”, spunea şi George.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...