EXCLUSIV

Cosmin Seleşi nu vrea să petreacă vacanţa pe litoralul românesc. “Să fim cinstiţi, e un preţ piperat”. Ce destinaţie a ales prezentatorul de la Antena 1 EXCLUSIV

Alexandru Catalan 07.07.2021, 20:47

Actorul Cosmin Seleşi, gazda show-ului “Te cunosc de undeva” ( Antena 1), nu s-a mai bronzat de câțiva ani la Mamaia: ”Am renunţat de ceva timp să-mi mai fac planuri estivale, la noi, pe Litoral. O familie cu doi copii, cum e a mea, poate ajunge să scoată din buzunar şi 2.000 de euro, pentru un sejur ca la carte. Să fim cinstiţi, e un preţ piperat!”, a declarat Cosmin Seleşi, pentru impact.ro.

Cosmin se plânge de condițiile de pe Litoralul românesc: “Nu ai parte de servicii fără cusur, cu excepţia hotelurilor cele mai scumpe. În rest, se uită chiorâş la tine sau te ceartă de-a dreptul şi când îţi pune ciorba în farfurie, şi când îţi schimbă lenjeria de pat şi când dai 100 de lei pentru două şezlonguri. Afară, chestiunea nu se pune în aceşti termeni. De aceea prefer, şi nu doar eu, ci și mii de români, să mergem la greci sau la bulgari. Să recunoaştem cinstit că, pe Litoralul românesc, mai sunt multe lucruri de făcut în bine”, ne-a spus Cosmin, pentru impact.ro.

Cosmin Selesi nu vrea sa petreaca vacanta pe litoralul romanesc
Cosmin Selesi

”În Grecia poți trăi ca în Paradis, la un preţ de două ori mai ieftin ca la noi”

Cosmin Seleşi ar vrea ca tarifele să reflecte și calitatea serviciilor oferite: “La noi, mi se par preţurile foarte mari. Infernal de scumpe, dacă îţi doreşti un sejur de răsfăţ. Dai foarte mulţi bani pe ceva ce nu e la calitatea dorită. Pe când la greci, spre exemplu, oferta e mult mai generoasă. Ştim cu toţii că, dacă eşti atent, îţi poţi face rost, e drept cu câteva luni în avans, de un sejur de vis în Grecia, cu 3 sau 400 de euro, cu transport cu tot, de persoană. Practic, poţi trăi în Paradis, la un preţ de două ori mai ieftin ca la noi. Şi, atunci, ce rost are să alegi litoralul nostru?”, se întreabă retoric cunoscutul actor.

Ca urmare, şi în acest an va da o fugă, alături de familie, la greci, la jumătatea lunii iulie. Va încerca să profite de fiecare clipă, fiindcă toamna îi va aduce noi provocări, atât în televiziune, cât şi în lumea teatrului. Seleşi joacă pe scena Teatrului “Ion Creangă”, din București, în spectacolele “Povestea porcului” și în “Vrăjitorul din Oz”.

E coleg cu soția lui, la ”Te cunosc de undeva” (Antena 1)

Cosmin Seleşi şi-a cunoscut viitoarea soţie, pe Irina, în trafic, pe Bulevardul Magheru, în urmă cu 12 ani. Irina (35 de ani) şi Cosmin Seleşi (44 de ani) au un băieţel de zece ani, Tudor Nicolae, şi o fetiţă Ana Ilinca, în vârstă de 5 ani.

Angajată în trecut la o companie aeriană, Irina Seleşi se intersectează de ceva timp cu soţul ei nu doar în dormitor, ci şi la locul de muncă. Şi asta fiindcă Irina Seleşi se ocupă de partea de make-up a emisiunii “Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Urmăriți Impact.ro și pe