Coșmarul unui român în Grecia. Ce a pățit în vacanță, oferă o recompensă uriașă celui care îl ajută

Raluca Alexe 23.06.2023, 14:51
Coșmarul unui român în Grecia. Ce a pățit în vacanță, oferă o recompensă uriașă celui care îl ajută

Un român plecat în vacanță în Grecia a avut parte de cea mai neplăcută surpriză din viața lui. Acesta a rămas fără acte, după ce un tâlhar i le-a furat. Acum, bărbatul oferă o recompensă pentru cel care îl prinde pe făptaș.

Pățania unui român aflat în vacanță! Cu siguranță nu va mai călca în Grecia

Un turist român a fost jefuit în timpul vacanței sale în Grecia. În timp ce se afla într-o piață din Sithonia, un individ necunoscut l-a deposedat de portofel. Acum, românul este decis să ofere o recompensă oricui îl găsește pe infractor și îl ajută să își recupereze bunurile. În portofelul furat se aflau mai multe carduri, acte importante și suma de 1.000 de euro.

Tot 1.000 de euro oferă și păgubitul persoanei care îl va ajuta în acest caz. După ce a depus plângere la poliția locală din Grecia, turistul a început și propria anchetă. El a cerut inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și le-a distribuit pe rețelele sociale, în speranța că cineva îl va recunoaște pe hoț și îi va oferi informații care să ducă la prinderea lui.

Din păcate, până acum nu s-au găsit prea multe indicii care să conducă autoritățile la identificarea infractorului, însă românul are în plan să contacteze inclusiv Consulatul României din Salonic, instituția urmând să îi ofere ajutorul necesar pentru obținerea unor noi documente care să îi permită întoarcerea în țară.

Urmăriți Impact.ro și pe