Cornel Dinu a răbufnit, după eșecul lui Dinamo: „Este strigător la cer. Este un film de groază”

Andrei Cezar, Alexandru Teodorescu 21.12.2021, 13:52
Cornel Dinu a răbufnit, după eșecul lui Dinamo: „Este strigător la cer. Este un film de groază”

Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a răbufnit după eșecul „câinilor”, 0-2 pe teren propriu cu Farul Constanța. „Mister” i-a criticat dur pe jucătorii alb-roșilor, dar nu l-a iertat nici pe Mircea Rednic despre care a spus că are un alt comportament față de cum se aștepta.

Dinamo a închieat pentru prima dat în istorie un an caledaristic pe penultimul loc în clasament.

Cornel Dinu atac dur la jucătorii și antrenorul lui Dinamo

Situația la Dinamo este cu adevărat disperată. Elevii lui Mircea Rednic nu reușesc să mai iasă la mal. Gruparea din Ștefan cel Mare a obținut doar 3 victorii în 21 de etape, iar după ultimul eșec suferit în fața echipei  lui Gheorghe Hagi, antrenorul „câinilor” a anunțat o curățenie generală în rândul jucătorilor. Nu mai puțin de 14 jucători vor părăsi formați alb-roșie.

Cornel Dinu s-a arătat și el extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă la echipa lui de suflet și a mărturisit că nu se mai uită la meciurile lui Dinamo pentru că nu vrea să își agraveze problemele de sănătate.

Este un film de groază pentru Dinamo, mai ales dacă ne gândim ce urmează. Până acum în acest sezon au fost folosiţi 36 de jucători. Nu se mai înţelege nimic. Evit să mă mai uit. Totul are o explicaţie. Aici nu s-a ajuns întâmplător. S-a ajuns în foarte mulţi ani.

S-a pus capacul în ultimii 10 ani. Prima insolvenţă. După care urmează multe schimbări de antrenori, jucători. Nu înţelegi absolut nimic. Au fost nişte alternări, schimbări, oameni care nu işi aveau locul la Dinamo.

„Este strigător la cer. Nu s-a întâmplat în toată istoria așa ceva”

„Mister” este de părere că, în actuala stagiune, pe lângă jucători de vină ar fi și Mircea Rednic de la care se aștepta să vină cu un suflu nou și cu o atitudine diferită față de cea pe care o afișează.

Am spus deja şi acum 10 zile, mă surprinde la Mircea Rednic ceva. Mă aşteptam la cu totul alt comportament, atitudine. De ce spun asta? Pentru că, având în vedere cariera lui, care e legată de Dinamo, el ar trebui să aibă un anumit comportament legat de tradiţia lui Dinamo.

E strigător la cer. Eu cred că în toată istoria nu mi s-a întâmplat să ajungă Dinamo în această situaţie. Rednic mă aşteptăm să îşi dea seama că el moşteneşte un vestiar dispersat. Stăteam şi mă gândeam ce putem face. Giafer şi Răzvan Popa nu erau nici copii de mingi pe vremea mea…”, a declarat Cornel Dinu, conform telekomsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe