Cum se comportă Corina Chiriac în izolare. ”De ce să iau amendă 2000 de lei?”

Rădulescu Valentin 14.04.2020, 17:14
Cum se comportă Corina Chiriac în izolare. ”De ce să iau amendă 2000 de lei?”

Corina Chiriac vorbește despre perioada din izolare și despre ce îi este cel mai dor. Totodată, respectă toate măsurile de prevenire a noului virus, astfel încât nu vrea să dea nici banii pe amenzi.

Cum se comportă Corina Chiriac în izolare

Pentru artistă, această perioadă este una foarte grea, dar totuși este încrezătoare că totul se va termina cu bine. Astfel, își va putea relua activitățile la care abia așteaptă să revină. Deoarece nu îi place să piardă vremea, Corina este mai mereu în contact fanii ei, dar și cu colegii de spectacole. Sărbătorile Pascale le va petrece acasă, artista nu vrea să se riște, mai ales că este în categoria persoanelor vulnerabile, aflându-se la vârsta de 70 de ani. Totodată, prin izolare se ferește și de amenzi, deoarece nimănui nu i-ar conveni o amendă de 2.000 de lei.

„Îmi e dor de colegii mei, de spectacole, de fani. De atmosfera plăcută din culise pe care o înțelegem noi. De nunți, de petreceri. Noi artiștii petrecem în felul nostru, intrăm în atmosfera evenimentului unde suntem chemați”. „Îmi e dor de colegii mei, de spectacole, de fani. De atmosfera plăcută din culise pe care o înțelegem noi. De nunți, de petreceri. Noi artiștii petrecem în felul nostru, intrăm în atmosfera evenimentului unde suntem chemați.”, a spus artista, potrivit fanatik.ro

Cum se comportă Corina Chiriac în izolare. ”De ce să iau amendă 2000 de lei?”
Cum se comportă Corina Chiriac în izolare. ”De ce să iau amendă 2000 de lei?”

Artista are o serie de spectacole anulate

Mai mulți artiști de la noi au avut probleme din cauza concertelor amânate. Astfel încât, veniturile lor s-au micșorat în această perioadă. Corina Chiriac se află și ea printre ei, având mai multe spectacole amânate, printre care și unul la Sala Palatului. Acolo a fost invitată să participe la concertul de 25 de ani de activitate a lui Paul Surugiu.

„Aș fi avut multe spectacole: un festival la Piatra Neamț cu Ionel Tudor, aveam concerte la Deva, la Buzău. Aveam măcar două deplasări pe lună, chiar și la Brașov fusesem programată. Au căzut toate”, a declarat artista, potrivit sursei citate de mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe