Ce vrea să facă Corina Chiriac, după ce a plecat de la Național Tv. Decizia radicală luată de artistă

Ce vrea să facă Corina Chiriac, după ce a plecat de la Național Tv. Decizia radicală luată de artistă foto: facebook/ corina chiriac

Corina Chiriac a încheiat contractul cu Național TV, unde a prezentat emisiunea “Opriți timpul”. Colaborarea lor a durat 12 ani, iar în acest timp, postul a înregistrat audiențe foarte bune, în fiecare duminică. Solista spune că directorii de aici știau de decizie și că despărțirea a fost acceptată cu înțelegere și empatie de ambele părți.

Decizia radicală pe care a luat-o Corina Chiriac după ce a plecat de la Național TV

Pandemia i-a făcut ceva curățenie în viață Corinei Chiriac. Cântăreața e una dintre cei care au profitat la maximum de perioada de izolare și s-a odihnit. Ba chiar și-a făcut curat prin sertare și dulapuri și a reparat balconul.

Întrebată ce a determinat-o să ia această decizie, Corina Chiriac a răspuns pentru click:

“Da, este adevărat că nu voi mai prezenta emisiunea “Opriți timpul!” de la Național TV, după 12 ani petrecuți acolo. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor cu care am lucrat și vă spun că am alte planuri profesionale. Vestea bună, neoficială, este că în aceste două luni și jumătate mi-am reorganizat dulapurile și sertarele din casă, am făcut curat și mi-am reparat balconul care nu este mare”.

Nici de o colaborare cu un alt post de televiziune nu se pune problema. Asta chiar dacă, în trecut, Corina Chiriac a colaborat cu postul din Dorobanți la emisiunea “Deschide poarta soarelui”, invitație care a onorat-o. De altfel, toți artiștii generației sale au colaborat cu fosta unică televiziune din țară.

Corina Chiriac pune punct și virgulă în carieră

Corina Chiriac pune punct și virgulă în carieră

Scrie o carte de amintiri, care o consumă emoțional

“Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea “Deschide poarta soarelui” și m-a onorat această invitație, eu sunt produsul TVR-ului acum 50 de ani. Smaranda Vornicu, fiica regretatului Tudor Vornicu, m-a invitat personal pe mine și pe alti artiști să cânt în acest proiect de suflet, să vadă telespectatorii că existăm încă și că deschidem poarta soarelui. Sincer, acum mă pot bucura că pot respira aer curat și că mă pot plimba în voie, pe jos, mă bucur că este totul verde”, a spus Corina Chiriac.

Pentru fanii ei, cântăreața scrie o carte de memorii, un remember care, spune ea, o consumă emoțional:

“Îmi scriu amintirile într-o viitoare carte și asta îmi mănâncă tot timpul, mă consumă emoțional. Vreau să retrăiesc perioadele prin care am trăit în ultimii ani. Sunt amintiri importante. Că să fiu mai exactă, trebuie să retrăiesc totul, 70 de ani de viață și 50 de carieră. Mi-am evocat părinții, aveam nevoie de o perioadă de odihnă.)”, a spus aceasta. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI