Corina Caragea a ajuns să viseze la un fotbalist. ”Aș vrea să-l întâlnesc”

Badea Violeta, Ozana Mazilu 24.12.2021, 17:30

Corina Caragea este una dintre cele mai frumoase și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. Vedeta știrilor sportive de la Pro TV este căsătorită de aproape patru ani cu un cunoscut om de afaceri pe nume Robert Pongracz. Cu toate astea, superba brunetă a recunoscut că visează la un fotbalist celebru. Iată despre cine este vorba!

Fotbalistul care i-a picat cu tronc Corinei Caragea

Corina Caragea este o figură extrem de cunoscută în lumea televiziunii din România. Aceasta apare pe micile ecrane încă din anul 2003, atunci când era dansatoare în grupul de balet al cunoscutei emisiuni „Surprize Surprize”, de la TVR 1.

Ulterior, bruneta s-a mutat la Realitatea TV, dar la scurtă vreme a primit o ofertă din partea celor de la Pro TV, astfel că a ajuns să prezinte știrile sportive. Mulți o știu de la televizor, însă puțini sunt cei care știu detalii despre viața personală a Corinei Cargea.

Bruneta trăiește de mulți ani o poveste de iubire cu un milionar pe nume Robert Pongracz. Cei doi și-au unit destinele de aproape patru și sunt extrem de fericiți împreună. Cu toate astea, gazda știrilor sportive de la Pro TV recunoaște că i s-a pus pata pe un fotbalist cunoscut.

După ce a avut șansa să îi întâlnească pe Francesco Totti, Iker Casillas și Luis Figo, trei dintre favoriții ei, la un eveniment organizat de UEFA, focoasa brunetă își dorește să-l întlnească și pe Zlatan Ibrahilovic, fotbalist ce activează la AC Milan.

„Mi-am văzut deja o parte din preferați chiar lângă mine pe scenă sau în culise la evenimentul UEFA EURO pe care l-am prezentat. Francesco Totti, Iker Casillas, Luis Figo.

Îmi pare rău că nu am făcut nicio poză, însă eram prea emoționată și preocupată de treaba pentru care eram acolo, așa că ei au trecut doar că niște simpli invitați, abia apoi am realizat ce norocoasă am fost. Mi-aș dori să îl întâlnesc pe Zlatan Ibrahimovic”, a declarat Corina Caragea, potrivit Click.ro.

Cine va fi noul șef pe care Corina Caragea îl va avea la Pro TV
Corina Caragea

Cu ce se ocupă soțul Corinei Caragea

Corina Cargea este căsătorită de aproape patru ani cu Robert Pongracz. Cei doi sunt împreună încă din anul 2013. Pe brunetă o vedem în fiecare zi la Pro TV, însă partenerul ei de viață este cunoscut mai degrabă în lumea bogaților.

Robert Pongracz este vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal și are origini evreiești. Acesta ar face parte dintr-o familie extrem de înstărită, dar nu se cunosc foarte multe amănunte despre asta.

La un moment dat, presa a speculat că tatăl lui ar avea un cabinet medical în Frankfurt și că sora sa ar lucra tot în Germania.

Urmăriți Impact.ro și pe