Copii de politicieni care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Elena Băsescu deschide lista

Mihai Roșoiu 18.11.2020, 13:39
Copii de politicieni care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Elena Băsescu deschide lista

Orice scrutin organizat în România înseamnă și o nouă încercare a politicienilor de a-i convinge pe alegători să-i propulseze în Parlament pentru încă 4 ani. Unii dintre aceștia vor să le asigure și odraslelor un viitor liniștit. Nu puține au fost situațiile în care fii sau fiice de politicieni se află pe listele alegerilor. Și în 2020, lucrurile vom asista la un nou asalt al odraslelor pentru Parlamentului României. Copii de politicieni, care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 există, iar printre ei se numără și nume sonore, precum Elena Băsescu.

Copii de politicieni care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

6 decembrie 2020 este ziua în care românii își vor alege reprezentanții din cele două camere ale Parlamentului României. Listele sunt pregătite și înțesate cu nume sonore pentru scena politică autohtone, iar partidele își fac ultimele calcule pentru lupta finală. Pe listele principalelor formațiuni politice din țară se află și copii de politicieni, care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Elena Basescu, unul dintre copiii de politicieni, care vor candida la alegerile din 6 decembrie 2020
Elena Basescu, unul dintre copiii de politicieni, care vor candida la alegerile din 6 decembrie 2020

Poate cea mai cunoscută odraslă de politician, care se află pe listele pentru alegerile parlamentare, este Elena Băsescu. După ce a reprezentat România în Parlamentul Europei, EBA se află acum pe listele Partidului Mișcarea Populară (PMP). Dacă formațiunea politică va obține procentul necesar intrării în Parlament, fiica cea mică a lui Traian Băsescu va ajunge în Camera Deputaților. Elena Băsescu este unul dintre cei mai controversați politicieni din România. Despre ea se spune că îi datorează toată activitatea sa profesională tatălui său.

Fiul lui Cristian Popescu „Piedone” se află pe listele PSD

După ce Cristian Popescu Piedone a reușit să devină primar al Sectorului 5 după controversele în care a fost implicat. Considerat unul dintre vinovați pentru incendiul de la Colectiv, Piedone a revenit în prim-planul politicii românești. Nici nu a scăpat bine de emoțiile alegerilor locale că acum trebuie să se pregătească pentru o nouă rundă de… tensiune.

Fiul său, Vlad Popescu este unul dintre candidații propuși de Partidul Social Democrat la Camera Deputaților. Vlad Popescu este o variantă impusă de la centru. Fără să aibă vreo legătură cu organizația Suceava, Vlad Popescu este pe locul 3 pe lista, considerat eligibil pentru județul din Moldova.

Vlad Popescu se numara printre copiii de politicieni care vor candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie
Vlad Popescu se numara printre copiii de politicieni care vor candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Copii de politicieni care candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 mai există. Radu Grigoraș, fiul lui Viorel Grigoraș, secretar de stat în Ministerul Transporturilor este unul dintre numele propuse de PNL pentru viitoarea stagiune parlamentară.

Daniel Gheorghe este și el unul dintre copiii de oameni politici, care nu vor lipsi de pe listă. Membru al PNL, Daniel este fiul unui cunoscut primar din zona Capitalei:

„Tatal meu, Silviu Constantin Gheorghe, este primar in Otopeni din 1996, strabunicul meu, Adam Ilie, a fost de doua ori primar liberal inainte de instaurarea comunismului. Pentru mine inseamna foarte mult aceasta traditie”, recunoștea Daniel Gheorghe.

Urmăriți Impact.ro și pe