Mutare majoră pentru Piedone. Cu ce mare partid a bătut palma primarul Sectorului 5

Mirabela Vasile / 06.10.2020, 19:58
Mutare majoră pentru Piedone. Cu ce mare partid a bătut palma primarul Sectorului 5

Mutare majoră pentru Piedone. Noul ales în fruntea primăriei Sectorului 5 vine cu o mutare-șoc după câștigarea alegerilor. Cristian Popescu Piedone a ajuns marți la sediul PSD din Kiseleff pentru a negocia cu PSD majoritatea din Consiliul Local.

Mutare majoră pentru Cristian Popescu Piedone. Cu ce mișcare-bombă a venit noul ales al Sectorului 5 după ce a câștigat alegerile

Cristian Popescu Piedone a anunțat că va face echipă cu PSD pentru mandatul de patru ani pe care îl are la Primăria Sectorului 5.

„Având în vedere că PSD are cel mai mare număr, am ales să discut prima dată cu domniile lor pentru o posibilă majoritate în Consiliul Local. Ne-am expus părerile reciproc. Consider că discuțiile s-au încheiat, pot să vă spun că se va forma o majoritate PPU-SL – PSD în Sectorul 5. Am pus câteva condiții: fără politică, doar politica oamenilor. Urmează să desemnăm viceprimarii în perioada urmatoare.”, a declarat Piedone, la sediul central PSD.

Marcel Ciolacu, a declarat marţi că a discutat la sediul partidului cu primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, despre formarea unei majorităţi în Consiliul local, precizând că Piedone nu va intra în PSD.

„Am discutat despre majoritate”, a afirmat Ciolacu, la finalul întrevederii.

Decizia majora pe care a luat-o Piedone astazi
Decizia majora pe care a luat-o Piedone astazi

Ce mesaj a transmis Piedone după ce voturile nu au mai fost numărate încă odată  la Sectorul 5

Acesta a postat pe Facebook un mesaj în care a precizat că este mult de muncă. De asemenea, spune că așa cum a promis alegătorilor se va apuca de treabă.

„E mult de muncă în Sectorul 5! V-am promis că după alegeri mă apuc de treabă şi asta fac! Promisiunile mele se transformă în fapte! Am mers astăzi pe străzile din sector pentru a vedea ce avem de rezolvat în perioada următoare. Am şi identificat o problemă majoră care trebuia rezolvată de îndată. Bucăţi dintr-un zid stăteau să cadă într-o zonă extrem de circulată. Bucăţi de beton care puteau să cadă oricând pe cei care treceau prin zona Mărgeanului, lucru care s-a întâmplat deja în trecut. Oamenii spun că au fost făcute numeroase sesizări la primărie, dar au fost ignoraţi de fosta conducere.

Pentru că lucrurile nu puteau rămâne aşa, am sunat la 112, iar un echipaj de poliţie a asigurat perimetrul până când cei de la ISU au demolat zidul care punea în pericol siguranţa oamenilor! Aşa se întâmplă când un primar nu iese din birou timp de 4 ani. Nu l-a interesat care este situaţia reală din Sectorul 5. Însă lucrurile nu vor mai continua aşa!
V-am promis că voi sta printre dumneavoastră, că voi veni personal pe teren să văd care sunt problemele din sector! Nu avem timp de pierdut, sunt multe lucruri de făcut! Voi fi zilnic pe străzi, pentru că numai aşa pot vedea exact care sunt lucrurile pe care trebuie să le rezolvăm urgent!”. a precizat Cristian Popescu Piedone, duminică pe Facebook.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI