Contraatacul PNL după poza din biroul lui Orban. Soțul Olguței Vasilescu, prins în ofsaid cu drona

Luiza Moldovan 31.05.2020, 19:00
Nu s-a stins bine efectul pozei de la Guvern, că o binevoitoare dronă pozează de sus o paranghelie pesedistă care, nici ea, nu respectă normele distanțării sociale. Dacă liberalii fumează în birouri, pesediștii fac petreceri cu mai mult de 16 persoane.

PNL contraatacă. Atacul dronelor

Nu se știe autorul fotografiilor cu pesediști care fac garden party cu zeci de persoane. E o dronă. Cineva o ghidează. Nu se știe nici dacă zecile de persoane care s-au adunat acolo, probabil fiecare dintre ele știind că sunt mai mult de 16, au respectat distanța socială și au stat la masă la doi metri distanță unii de alții. Nu se știe decât că, acum, a început un atac furibund cu poze de la evenimente la care, iată, nimeni nu respectă nimic.
Iar noi luăm amenzi pentru că nu purtăm mască în metrou!
Pozele de la petrecerea cu pesediști au apărut pe pagina de Facebook “Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul României”. Pozele sunt făcute sâmbătă, cu o dronă, la Fazaneria de lângă Segarcea, unde liderii PSD Oltenia se adunaseră să-l cinstească pe primarul PSD, Ionuț Octavian Banu, primarul comunei Cernat, și bun prieten cu soțul Liei Olguța Vasilescu, Claudiu Manda.
Party-people PSD, filmați din cer că sunt mai catolici ca Papa  foto credit: facebook/ cetatea banilor
Party-people PSD, filmați din cer că sunt mai catolici ca Papa foto credit: facebook/ cetatea banilor

PSD – PNL – Faza pe drone

Într-una dintre fotografii, apare Mercedesul Liei Olguța Vasilescu, parcat chiar în curtea Fazanăriei. Aici sunt aranjate și niște mese. Autoturisme sunt cu găleata și e de presupus că numărul de persoane e de ordinul zecilor. Depășește, deci, cu mult, numărul de persoane admise de lege să se adune laolaltă în această perioadă.
E de înțeles că oamenii nu mai au răbdare. Nimeni nu mai are răbdare. Pozele cu drona arată că pesediștii sunt cei mai nerăbdători oameni. Dacă cei de la PNL îl mai caută încă pe cel care a făcut poza publică, cei de la PSD știu un singur lucru: că au fost filmați cu drona.
Deci drona e de vină.
Are vreo legătură poza de la guvern cu pesediștii adunați la paranghelie? Sigur că nu! Vorbim doar de două evenimente complet separate! La câteva zile distanță unul de celălalt.
Restul, cum spune poetul, e tăcere.
Dacă PNL a plătit cu amenzi, rămâne de văzut cum vor reacționa cei din PSD la evidență.
Tags:
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI