Continuă conflictul dintre Mihaela Rădulescu și o cunoscută vedetă TV. „M-a dezamăgit, mi se pare crunt”

Ioana Bucur 27.08.2022, 15:45
Continuă conflictul dintre Mihaela Rădulescu și o cunoscută vedetă TV. „M-a dezamăgit, mi se pare crunt”

Timpul nu vindecă toate rănile. Chiar și după șapte ani, conflictul dintre Mihaela Rădulescu și o cunoscută vedetă TV continuă și aduce la lumină noi declarații tăioase. Bruneta a jignit un număr mare de români, în 2015, cu o singură postare pe blogul personal, în care vorbea despre varianta sa de „normalitate”. Acum, una dintre puținele vedete care au înfruntat-o atunci a redeschis subiectul.

Conflictul continuă, șapte ani mai târziu

Au trecut șapte ani de la momentul în care declarațiile făcute în mediul online de Mihaela Rădulescu au stârnit un val de numulțumire și revoltă în rândul multor români.

Afirmațiile vedetei au fost numite homofobe, jigniri la adresa comunității gay de la noi din țară:

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o „iubire” pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de p**is. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate în egală măsura cu drepturile unei majorităţi.

Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe…la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morală anume, solidă şi dreaptă”, scria Mihaela Rădulescu, pe blogul său, în 2015.

Continuă conflictul dintre Mihaela Rădulescu și o cunoscută vedetă TV. „M-a dezamăgit, mi se pare crunt”

Ce spune acum vedeta despre Mihaela Rădulescu

La acea vreme, Maurice Munteanu s-a numărat printre vedetele care au reacționat vehement, criticând atitudinea prezentatoarei la adresa comunității gay.

„Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamnă anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei naţii cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternităţii, din punctul tău de vedere. Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea. Şi am să te întreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălţimea balconului tău închiriat din Monaco, ce înseamnă normalitatea?”, scria stilistul Maurice Munteanu pe blogul său, după declarațiile Mihaelei Rădulescu.

Din mesajul fashion editorului nu au lipsit remarcile ironice, el întrebând-o atunci oare ce ar spune ful său „după ce va vedea înregistrări video cu o mama care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate?”. 

„Și pe mine, Mihaela, mă deranjează teribil femeile care arată ieftin. Te-ai întrebat, în penumbra balconului din Monaco, că poate și pe mine, anormalul, mă deranjează pantofii tăi cu platformă? Sau rochiile penibile în care îți îndeși sânii 3D?

Te-ai întrebat, vreodată, ce va spune băiatul tău după ce va vedea înregistrări video cu o mama care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate?”, scria Maurice pe blogul său.

Șapte ani mai târziu, subiectul a fost reluat. Invitat la emisiunea „Fiță cu Adiță”,Maurice Munteanu a fost întrebat dacă ar putea vreodată să facă pace cu Mihaela Rădulescu. Se pare că timpul nu poate vindeca orice rană, juratul „Bravo! Ai stil” mărturisind că este și acum dezamăgit de vedetă.

„Nu consider că m-am certat. A fost un fel de scrisoare deschisă pe care eu am trimis-o către ea și pe care am publicat-o. M-a dezamăgit foarte tare. Tu, ca om, ca jurnalist să vii să declari enormitățile alea mi se pare crunt”, a precizat Maurice Munteanu în emisiunea „Fiță cu Adită”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...