Maurice Munteanu, probleme mari în viața personală. ”O relație interzisă!”

Rădulescu Valentin 13.06.2020, 08:40

Vedeta tv pare să aibă mari probleme în viața personală, după ce în cadrul unei emisiuni realizată de Domnica Mărgescu, acesta a vorbit despre relația lui. Maurice Munteanu este de părere că nu va merge deloc.

Maurice Munteanu are probleme în viața personală!

În cadrul emisiunii realizate pe elle.ro, editorul de modă Maurice Munteanu a făcut o mărturie șocantă. Acesta vorbit despre faptul că a cunoscut o persoană specială, dar din păcate există mai multe motive pentru care cei doi nu pot fi împreună. Vedeta tv a discutat despre acest subiect cu colega sa, iar aceasta vizibil interesată a început să pună mai multe întrebări. Din păcate Maurice nu a vrut să meargă mai departe cu subiectul și l-a încheiat brusc cu un ”Vom vedea”.

„De ce nu e, Domnica, atât de simplu ca la tine?”, a întrebat-o Maurice pe colega sa, la care aceasta i-a răspuns „Maurice, știi că niciodată relațiile nu sunt simple, de fapt”. De la acest punct vedeta a lăsat-o mai moale spunând că “Asta e, dacă nu se poate, nu se poate!”, după care a încheiat simplu cu “Vom vedea ce se întâmplă mai departe”.

Maurice Munteanu, probleme mari în viața personală. ”O relație interzisă!”
Maurice Munteanu, probleme mari în viața personală. ”O relație interzisă!”

Maurice Munteanu, vedetă Kanal D

Maurice face parte din cadrul juriului de la „Bravo, ai Stil!”, alături de Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Aflat la vârsta de 42 de ani este un critic de modă și fashion editor, apreciat foarte mult pentru calitățile sale. Totodată, vedeta tv nu a dat prea multe detalii din viața sa personală, vrând să stea departe de show-biz-ul românesc. Dar din ultimele sale mărturisiri se pare că are o relație, una căruia nu îi dă prea multe șanse. Maurice Munteanu a vorbit în urmă cu ceva timp și despre lucrurile din România cu privire la industria modei.

„Nu nepotisme, mă feresc să spun chestia asta. Este un sistem închis, este o castă. Asta este, cu siguranță, o realitate. Nu știu dacă e bine sau rău, poate că așa e normal. Repet, nu nepotisme, dar un sistem greu de penetrat”, a mărturisit artistul, potrivit verdict.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI