Mihaela Rădulescu, gest incredibil pentru Felix Baumgartner. Dovada că la 53 de ani iubește ”mai nebunește” decât la 20 FOTO

Ioana Bucur 19.08.2022, 08:59

Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Nonconformistă, excentrică, a dovedit de nenumărate ori că își trăiește viața după propriile reguli, fără să țină cont de reacțiile celor din jur. Vedeta a făcut recent un gest incredibil pentru Felix Baumgartner. Aceasta este dovada că, la 53 de ani, celebra prezentatoare iubește la fel ca la 20 de ani, poate chiar mai intens.

Cum au apărut Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner

Nu este doar una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai excentrice. De la aparițiile la evenimente de cinci stele, ea poate trece imediat la activități de care mulți nici nu ar vrea să audă. Nonconformistă, amatoare de sporturi extreme și, poate, un pic dependentă de adrenalină, pare că și-a găsit sufletul pereche.

Ea și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, fiind legați, printre altele, și de pasiunea pentru sporturi și activități pe care unii le-ar numi neconvenționale.

Mihaela Rădulescu a împlinit recent 53 de ani. Momentul a fost marcat așa cum se cuvine:

„Codul vestimentar pentru petrecerea de ziua mea de naștere – două roți și costum de baie. Purtam și niște sentimente grozave, dare nu se văd în poze”, a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagram.

„Pe două roți” este o parte importantă a vieții cuplului. În urmă cu câteva zile, vedeta a postat câteva fotografii pe pagina sa de Instagram în care apare alături de partenerul său de viață, fiecare cu propria motocicletă.

Mihaela Rădulescu, gest incredibil pentru Felix Baumgartner. Dovada că la 53 de ani iubește ”mai nebunește” decât la 20 FOTO

„Acum, lumea e așa cum trebuie”

Este una dintre puținele ocazii în care fanii au putut să o vadă pe Mihaela Rădulescu conducând un astfel de vehicul, cu toate că nu și-a ascuns niciodată pasiunea care ar fi început din timpul relației cu Dani Oțil. Totuși, până acum, prezentatoarea a apărut doar în calitate de pasager.

„Acum, lumea este așa cum trebuie”, a scris Mihaela Rădulescu în descrierea imaginilor.

Fotografiile și mesajul româncei sunt dovada clară că pasiunea încă există între cei doi, chiar dacă relația lor nu mai este una la început de drum.

La 53 de ani, Mihaela Rădulescu se plimbă pe motocicletă împreună cu iubitul ei, are un fiu de care este mândră și este într-o formă de milioane. Cu alte cuvinte, are toate motivele să se considere un om fericit și împlinit.

Când vine vorba de cârcotași, cei care o critică tocmai pentru felul în care arată, susținând că a exagerat cu operațiile estetice, vedeta le răspunde cât se poate de sincer și direct.

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...