Condiția pusă de Ionel Dănciulescu pentru a reveni la Dinamo. „Asta vreau”

Marian Cărăvan 07.10.2020, 12:10
Condiția pusă de Ionel Dănciulescu pentru a reveni la Dinamo. „Asta vreau”

Ionel Dănciulescu este unul dintre foștii fotbaliști iubiți de suporterii lui Dinamo. Le-a intrat la suflet pe când era jucător și i-a impresionat când s-a implicat pentru ajutorarea clubului în vremuri grele. A fost îndepărtat, dar noua conducere îl vrea acum înapoi. Deși renunțase la el. Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo?Dănciulescu ar reveni numai în anumite condiții.

Au renunțat la Ionel Dănciulescu în august. Acum îl vor înapoi

La data de 14 august 2020, Dinamo a anunțat încetarea colaborării cu Ionel Dănciulescu, fostul atacant al alb-roșilor îndeplinind până atunci funcția de director sportiv. Lucrurile se puneau din nou în mișcare la legendarul club din Ștefan cel Mare, după ce Ionuț Negoiță cedase pachetul majoritar de acțiuni grupului de investitori spanioli condus de Pablo Cortacero. După numirea unui nou tehnician, a urmat și definitivarea lungii liste de transferuri.

La momentul respectiv, lucrurile erau clare. Directorul sportiv Ionel Dănciulescu nu avea să mai continue activitatea la Dinamo București și în sezonul 2020-2021.  Clubul din Ștefan cel Mare și Ionel Dănciulescu au convenit, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale.

„Dinamo București apreciază profesionalismul lui Ionel Dănciulescu și îi mulțumește public, pe această cale, pentru întreaga activitate. Respect, Ionel Dănciulescu! Mult succes în carieră!”, era mesajul clubului, transmis prin intermediul site-ului oficial.

În locul lui Dănciulescu a fost numit spaniolul Rufo Collado (46 de ani).

ionel danciulescu dinamo
Condiția pusă de Ionel Dănciulescu pentru a reveni la Dinamo. „Asta vreau”

Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? Condiția principală pusă de fostul atacant

Pentru Ionel Dănciulescu, Dinamo părea un capitol închis, după ce s-a despărțit de gruparea din Ștefan cel Mare. Se mergea spre acest deznodîmânt, contrele cu fosta conducere fiind tot mai crâncene. Odată cu schimbarea acționariatului la echipa alb-roșilor, cu readucerea lui Cosmin Contra pe banca tehnică, s-ar putea să asistăm la o revenire de senzație în staff-ul administrativ. Se pare că noua conducere ar agrea o colaborare cu Ionel Dănciulescu. Deși despărțirea s-a produs după instalarea actualei conduceri.

Dar dacă data trecută „s-a fript”, acum fostul atacant și ulterior director sportiv al lui Dinamo, pune condiții. A făcut-o în direct la TV, cu multă hotărâre. Pentru că știe prin ce a trecut și nu ar vrea ca istoria să se repete.

„Eu acum ce să spun? Acum, fiecare e pe drumul lui, ne vedem fiecare de drumul nostru. Dacă ar fi să dau un răspuns acum, acesta ar fi ‘nu’. Dacă ar fi să mă întorc, aș vrea să am o implicare acolo, în club. Să fiu și eu întrebat, să am anumite opinii”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe