Ce salariu are Ionel Dănciulescu la Dinamo. Negoiță își bate joc de el

Marian Cărăvan 07.08.2020, 15:15

Ionel Dănciulescu a fost instalat pe postul de director sportiv la Dinamo în iarna lui 2018. Susține că mai are contract cu clubul din Ștefan cel Mare până la finalul sezonului viitor, însă nu e sigur că începutul campionatului ce bate la ușă îl va mai găsi la alb-roșii.

Ionel Dănciulescu, sabotat din interior. Șefii au vrut să scape de el

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, este un nume important în istoria recentă a clubului din Ștefan cel Mare. A strălucit ca jucător al alb-roșilor și, după retragerea din activitate, i s-a propus o funcție de conducere. A ajunsă însă să incomodeze. Atât acționarul majoritar Ionuț Negoiță, cât și președintele clubului, Bogdan Bălănescu, l-au lucrat din interior pe fostul atacant. Afirmațiile au fost făcute de fostul președinte al echipei din Ștefan cel Mare, Florin Prunea. Fostul internațional a dezvăluit cu acest prilej și ce salariu ar avea, de fapt, Ionel Dănciulescu la Dinamo.

„De când am venit ziceau «Să nu mai auzim de Dănciulescu!». Negoiță și Bălănescu au spus asta din prima mea zi. Spuneau «Afară cu Dănciulescu!». Eu m-am opus. Le-am transmis că Dănciulescu nu pleacă atât timp cât sunt eu aici pentru că aveam nevoie de el, un om de vestiar.

Bănuiesc că voiau să-l dea afară din cauza relației cu suporterii, se înțelege bine cu ei. Cum să-l dai afară pe Dănciulescu? El are salariu de 7.000 de lei pe lună! Dacă pleacă și el…”, a spus Florin Prunea la Digi Sport.

Ce salariu are Ionel Dănciulescu la Dinamo. Nu e singurul de care Ionuț Negoiță și-a bătut joc

Ionel Dănciulescu a fost într-o perioadă director general la Dinamo. Într-o perioadă destul de tulbure, a luat decizia de a pleca și a anunțat că nu pleacă din cauza condițiilor financiare. Ci pentru că pe el nu-l consultă nimeni în privința transferurilor și a strategiei echipei. Asta se întâmpla în septembrie 2018, iar în luna decembrie a aceluiași an revenea în Ștefan cel Mare, pe un salariu mai mic decât atunci când era director general.

Dacă atunci câștiga 7.000 de lei, la revenirea într-o funcție de conducere în Ștefan cel Mare a primit o remunerație cu 1.000 de lei mai puțin. Cu toate acestea, Dănciulescu era decis să împrumute clubul în acest an cu o sumă importantă în euro, în special pentru plata salariilor jucătorilor, idee neagreată de Negoiță și Bălănescu.

Ionel Dănciulescu nu e singurul fost jucător dinamovist umilit de Ionuț Negoiță. În perioada 2016-2018, Dănuț Lupu a lucrat pentru Dinamo, în calitate de scouter. Pentru acționarul majoritar Ionuț Negoiță nu a contat deloc ce a însemnat Lupu pentru Dinamo și i-a oferit un salariu ridicol, mai mic decât al femeii de serviciu, după cum susține chiar fostul fotbalist.

„Eu am avut salariul de 1.500 de lei la Dinamo. Femeia de serviciu avea 2.500 de lei”, mărturisea Dănuț Lupu.

Urmăriți Impact.ro și pe