Condiția pe care a trebuit să o îndeplinească Iulia Vântur pentru a fi acceptată de Salman Khan

Iancu Andreea 11.08.2020, 10:50
Condiția pe care a trebuit să o îndeplinească Iulia Vântur pentru a fi acceptată de Salman Khan

A evitat o lungă perioadă de timp să recunoscă faptul că este într-o relație cu Salman Khan. Iar acest lucru se datorează și faptului că actorul indian a supus-o pe frumoasa Iulia Vântur la diferite teste. Astfel, el i-a impus o condiție, pe care trebuie să o îndeplinească. Iulia s-a conformat și acum cei doi par să fie extrem de fericiți.

Iulia Vântur, condiția pentru a fi acceptată de Salman Khan

Înainte de a se afișa public împreună, Salman Khan a decis ca Iulia să îndeplinească o condiție. Pentru ca familia actorului din India să o accepte pe vedeta noastră, blonda a trebuit să accepte propunerea iubitului său. Astfel, potrivit presei, Iulia a fost nevoită să învețe cântece indiene, precum și tradițiile care se respectă în acea zonă.

Iulia Vântur chiar a devenit cunoscută în India, unde interpretează melodii indiene și dansează în stilul specific bollywood. Astfel, vedeta a cucerit inima publicului, dar și pe cea a lui Khan.

Iulia Vântur și Salman Khan, căsătoriți?
Bat clopotele de nuntă pentru Iulia Vântur și Salman Khan?

Ce părere are Iulia Vântur despre căsătorie

Românca este tot mai des întrebată când va avea loc nunta dintre ea și actor. Totuși, Iulia dezvăluie că această etapă a relației nu este o prioritate pentru ea. De asemenea, experiențele pe care mulți dintre prietenii săi le-au avut după căsătorie, au determinat-o să nu mai aibă încredere în acest act.

Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc, a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...