Iulia Vântur a rupt tăcerea! Dezvăluire uimitoare despre iubitul ei, Salman Khan. Adevărul despre viața ei în India

Madlen Moraru 25.06.2020, 12:50

Iulia Vântur a făcut o dezvăluire incredibilă despre Salman Khan. Lucrurile s-au schimbat total pentru fosta prezentatoare de la PRO TV, după ce s-a mutat în India. Frumoasa româncă a rupt tăcerea odată cu cel mai nou interviu acordat.

Iulia Vântur a rupt tăcerea! Dezvăluire uimitoare despre iubitul ei, Salman Khan

Iulia Vântur a petrecut perioada de pandemie alături de iubitul ei, Salman Khan, într-un considerat foarte sigur din India. Vedetele s-au izolat în plină jungă, de frica îmbolnăvirii cu noul virus. De curând, fosta prezentatoare de la PRO TV a rupt tăcerea și a spus adevărul despre relația ei cu actorul de la Bollywood. În cel mai nou interviu oferit, Iulia Vântur a fost întrebată, printre altele, și când va face următorii pași alături de bărbatul celebru în vârstă de 54 de ani. A fost o curiozitate pe care și fanii acesteia i-au adresat-o, de-a lungul timpului, pe rețelele sociale.

Iulia Vântur a rupt tăcerea! Dezvăluire uimitoare despre iubitul ei, Salman Khan. Adevărul despre viața ei în India
Iulia Vântur a oferit detalii neștiute despre relația ei cu Salman Khan

Adevărul despre viața ei în India

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de câțiva ani, dar odată cu trecerea timpului le-au lăsat tuturor de înțeles că nu se grăbesc prea tare să ajungă în fața altarului pentru o viitoare nuntă. Din acest motiv, vedeta a fost întrebată dacă își dorește să devină mămică și să aibă copii. La toate acestea, fosta prezentatoare PRO TV a oferit răspunsuri neașteptate.

„Am răspuns de multe ori la această întrebare. Și am spus că atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu.”, a spus Iulia Vântur despre posibilitatea de-a avea copii.

Întrebată și de cum îl vedea ea pe Salman Khan, șatena a oferit un răspuns plin de emoție:

„Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie.”

Care a fost cel mai tare lucru pe care l-ai învățat de la el?
„Să muncesc până când devin cea mai bună variantă a mea.”, a mai spus Iulia Vântur, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe