Concurenții de la Ferma sunt șocați. Ce se întâmplă cu grupul Bandiților

Rădulescu Valentin / 09.10.2020, 12:43
Concurenții de la Ferma sunt șocați. Ce se întâmplă cu grupul Bandiților

Concurenții din cadrul emisiunii ”Ferma” au avut parte de o surpriză totală. Aceștia au rămas șocați după ce au văzut că bandiții au reușit să supraviețuiască în pădure. Mai mult decât atât, unii dintre cei consideră că arată schimbați după experiența petrecută în pădure. De ce condiții speciale vor avea parte aceștia?

Bandiții s-au reîntors în Fermă. Care a fost reacția celorlalți concurenți?

În cadrul emisiunii ”Ferma Orășeni vs. Săteni”, difuzată miercuri seară, bandiții s-au întors de unde au plecat. Majoritatea sătenilor și a orășenilor au rămas uimiți când au văzut că s-au reîntors în fermă după mai multe zile grele petrecute în pădure. Giulia, Gabi și Viviana vor putea acum să petreacă nopțile într-un loc călduros.

„Jocul acesta este o surpriză totală”, Am văzut o Giulia și un Gabi transformați radical față de câteva ore cât apucasem să-i văd atunci și o Viviana la fel de schimbată săraca, de cum o lăsasem eu”, au spus unii dintre concurenți, printre care și George Burcea.

Concurenții de la Ferma sunt șocați. Ce se întâmplă cu grupul Bandiților
Concurenții de la Ferma sunt șocați. Ce se întâmplă cu grupul Bandiților

Anda Adam nu le dădea nici o șansă bandiților

Cântăreața a mărturisit în timpul emisiunii că nu le dădea nici o șansă bandiților ca să supraviețuiască atâta timp în astfel de condiții. Așadar, după reușita lor, aceștia vor avea parte acum și de un statut special în Fermă.

Gazda emisiunii, Mihaela Rădulescu, a precizat că bandiții vor avea anumite avantaje. Aceștia nu vor mai asculta de fermierul șef, vor avea voie să mănânce când vor și își vor alege în ce pat doresc să doarmă. Acum urmează să vedem cum vor decurge lucrurile în restul ediților.

„Nu m-aș fi gândit o secundă că sunt atât de pregătiți mental ca să treacă printr-o astfel de situație”, a spus Anda Adam, după ce bandiții și-au făcut apariția din nou în Fermă.

Andreea Antonescu, noua concurentă de la Fermă

Andreea Antonescu a intrat de curând în Ferma,  iar acum George Burcea pare că va avea o nouă ”adversară”. Totodată, înainte de a intra în competiție, artista a vorbit și un pic despre relația pe care o va avea cu George, deoarece aceasta a fost mereu de partea Andreei Bălan și , mărturisește ea, va fi în continuare.

„Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam. În Fermă, relația va fi de colegialitate, dacă voi considera că am nevoie de ajutorul lui, sigur că-l voi cere, sau dacă voi putea ajuta, o voi face fără să stau pe gânduri. Nu putem vorbi despre o relație de prietenie în cadrul acestui reality show, deoarece Andreea a fost, este și va fi parte din familia mea! Dar sigur vor fi alte persoane în Fermă cu care să încep o relație de prietenie”, a spus Andreea Antonescu pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI