Codrin Ștefănescu anunță că starea lui Liviu Dragnea s-a agravat. Ce spune Administrația Penitenciarelor

Andreea Bisinicu 17.12.2020, 20:48
Codrin Ștefănescu anunță că starea lui Liviu Dragnea s-a agravat. Ce spune Administrația Penitenciarelor

Codrin Ștefănescu anunță că starea lui Liviu Dragnea s-a agravat. Ce spune Administrația Penitenciarelor despre fostul lider PSD, după ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Cum se simte acum Liviu Dragnea.

Starea lui Liviu Dragnea s-a agravat, după ce a fost infectat cu COVID-19

Starea lui Liviu Dragnea s-a agravat, după ce a fost infectat cu COVID-19. Acesta este anunțul pe care l-a făcut, de curând, Codrin Ștefănescu, fostul secretar general al Partidului Social Democrat. Politicianul a postat un mesaj public pe contul său personal de Facebook, în care a anunțat românii că starea de sănătate a lui Dragnea s-a agravat brusc. Acesta a contactat virusul Sars-Cov-2 dar nu a prezentat niciunul dintre simptomele specifice infecției de coronavirus.

„Vă anunț că starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De două zile nu reușim să luăm legătura cu el, iar cei de acolo refuză să dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vă voi ține la curent când vom afla detalii!”, a scris Codrin Ștefănescu pe o celebră rețea de socializare.

Ce spune Administrația Națională a Penitenciarelor despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea

Potrivit celor de la Administrația Națională a Penitenciarelor, Liviu Dragnea a contactat coronavirusul de la colegul său de celulă, infectat și el, la rândul său, cu virusul COVID-19. În ceea ce privește îngrijirile medicale pe care le primește fostul lider PSD, ANP a transmis un comunicat oficial prin care asigură oamenii că niciun pacient care se află la spitalul penitenciarului nu necesită îngrijiri de terapie intensivă.

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme uşoare şi medii de îmbolnăvire cu COVID19. În acelaşi registru, subliniem că starea de sănătate a tuturor pacienţilor confirmaţi pozitiv SARS-CoV-2 este stabilă şi nu au fost înregistrate modificări care să impună suport medical extern”, a transmis ANP, potrivit Digi24.

Codrin Stefanescu a anuntat ca starea lui Liviu Dragnea este una grava, pe Facebook
Codrin Stefanescu a anuntat ca starea lui Liviu Dragnea este una grava, pe Facebook

Liviu Dragnea spunea luni, 14 decembrie, că starea sa este una stabilă

Fostul secretar general al PSD a declarat faptul că luni, 14 decembrie, Liviu Dragnea, confirmat cu COVID-19, l-a sunat pe Codrin Ștefănescu și l-a rugat să transmită tuturor un mesaj public conform căruia starea sa de sănătate este una stabilă.

„În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmă! M-a rugat sā transmit tuturor că starea sa nu s-a agravat. Cel puțin până azi! M-a asigurat că va trece și prin această nouă încercare, și că va lupta pentru viața sa! Vă voi ține la curent in mod constant!”, scria Codrin Ștefănescu acum trei zile, pe contul său personal de Facebook.

Fostul lider al Partidului Social Democrat se află în spatele gratiilor de anul trecut, mai exact din data de 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare, pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe