Cum se simte acum Liviu Dragnea, după ce a fost infectat cu Covid-19. Codrin Ștefănescu a rupt tăcerea

Stan Filon 14.12.2020, 18:22
Cum se simte acum Liviu Dragnea, după ce a fost infectat cu Covid-19. Codrin Ștefănescu a rupt tăcerea

S-a aflat cum se simte Liviu Dragnea, după ce s-a infectat cu coronavirus, după gratii, acolo unde se află după ce a fost condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman! Cel care a adus ultimele vești a fost Codrin Ștefănescu.

S-a aflat cum se simte acum Liviu Dragnea, după ce s-a infectat cu Covid-19

După toate problemele pe care le-a avt fostul președinte PSD după gratii, după ce aproape că și-a tăiat un deget cu flexul și nu a mai avut dreptul la muncă și nici pachet nu a mai primit ceva timp, pentru interviul pe care l-a acordat pentru Realitatea TV, acum o altă năpastă s-a abătut asupra lui.

Fostul președinte al PSD s-a infectat cu noul virus după gratii. Liviu Dragnea a făcut un test PCR pe 9 decembrie, iar acesta a ieșit pozitiv. A fost transferat imediat la Penitenciarul spital Jilava, la secția de coronavirus.

S-a aflat cum se simte acum Liviu Dragnea, dupa ce s-a infectat cu Covid-19
S-a aflat cum se simte acum Liviu Dragnea, dupa ce s-a infectat cu Covid-19

”Va lupta pentru viața sa”

Fostul președinte al PSD – Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova pentru trei ani și șase luni, se simte bine după ce a fost depistat pozitiv la coronavirus. Fostul său coleg de partid a vorbit cu Dragnea, iar acesta a transmis că starea sa nu s-a agravat.

”În sfârșit! Am vorbit cu Liviu Dragnea! M-a sunat din spitalul penitenciarului Jilava, secția celor infectați de virus, unde a fost transferat cu câteva zile in urmā! M-a rugat sā transmit tuturor cā starea sa nu s-a agravat. Cel puțin pânā azi! M-a asigurat cā va trece și prin aceastā nouā încercare, și cā va lupta pentru viața sa! Vā voi ține la curent in mod constant!”, a anunțat Codrin Ștefănescu.

Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt trataţi deţinuţii infectaţi cu SARS-CoV-2, unde primește tratament de specialitate.

Liviu Dragnea a fost condamnat pe 27 mai 2019 la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...