Clipe grele pentru Gabriela Cristea! “A fost îngrozitor“. Vestea care a îngrijorat fanii

Andrei Cezar 25.06.2020, 20:53

Gabriela Cristea a trecut prin clipe grele în așteptarea rezultatelor testului COVID-19. Vedeta a mărturisit că a stat cu sufletul la gură până la aflarea verdictului și că perioada de așteptare și-a pus amprenta la nivel psihic.

Gabriela Cristea, clipe grele în așteptarea rezultatului testului

De când s-a aflat că Marcel Pavel are coronavirus, întreg showbizul a fost pus pe jar. Situația este una complicată pentru că artistul a aflat vestea în momentul în care filmările la emisiunea ”Te cunosc de undeva” erau în toi. Așadar, toți cei care au participat la înregistrările show-ului s-au gândit la ce e mai rău.

Într-o astfel de situație a fost și Tavi Clonda, care face și el parte din proiect, împreună cu bandul său. Vedeta TV Gabriela Cristea  a vorbit despre clipele grele prin care a trecut împreună cu familia ei, în această perioadă.

”În acest moment, totul este bine, Tavi este în afara oricărui pericol, și-a făcut două teste, care au ieșit negativ, și, în sfârșit, putem răsufla ușurați. Nu vă ascund însă că ne-a fost foarte greu. Am stat cu sufletul la gură timp de zece zile!!! Am luat la rând etapele…Foarte dificil totul, fiindcă și-a pus amprenta partea psihologică.

Am văzut și noi, am citit în amănunt, la unii coronavirusul se manifesta într-un fel mai ușor, ca o simplă gripă, însă la alții, se manifesta mult mai greu, cu intubare și stat la pat. Numai în pielea unor astfel de oamenii să nu fii… și să aștepți un rezultat. E îngrozitor”, a declarat Gabriela Cristea, pentru WOWbiz.ro

Clipe grele pentru Gabriela Cristea! “A fost îngrozitor“. Vestea care a îngrijorat fanii

Gabriela Cristea: ”Ce vom face cu fetele, ne vom interna toți?”

Gabreila Cristea a recunoscut că și-a imaginat scenariul cel mai negru: ca toți patru să fie internați în spital, iar cel mai mult i-a fost teamă pentru fetițele ei.

”Mă gândeam, Doamne…dacă Tavi și eu vom avea probleme, ce vom face cu fetele, ne vom interna toți patru! Micuțele noastre sunt obișnuite să fie libere, să se joace în curte, în mediul lor, nici nu voiam să mă duc mai departe cu gândul!

Bine că totul este în regulă și putem sta liniștiți. Bine, eu știu că soțul meu s-a protejat cât a putut la filmări și contează lucrul acesta, însă, se putea întâmpla orice și oricui, doar vedem și noi cum este situația. Este foarte dificil pentru cei care au probleme, Tavi vorbește cu ei în fiecare zi și îi spun ce greu le este în spital”, a mai dezvăluit vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe