Lovitură cumplită pentru Marcel Pavel. Ce i se întâmplă în timp ce e internat în spital

Iancu Andreea 23.06.2020, 20:05
Lovitură cumplită pentru Marcel Pavel. Ce i se întâmplă în timp ce e internat în spital

Cântărețul trece prin momente grele. Marcel Pavel a fost depistat cu infecție cu coronavirus și se află internat în spital. Astfel, dincolo de problemele cauzate de boală, artistul trebuie să găsească soluții pentru a se recupera și din punct de vedere financiar.

Marcel Pavel, afectat financiar

Artistul Marcel Pavel este un cântăreț apreciat și respectat pentru calitățile sale vocale. Acesta s-a bucurat de numeroase colaborări de-a lungul timpului, fiind prezent în viața artistică românească. Cu toate acestea, criza provocată de pandemie l-a adus aproape de o criză financiară în propria familie.

Deși este un artist important din România, Marcel nu este scutit de problemele cu care se confruntă întreaga omenire. Astfel, după ce a fost nevoit să lupte cu boala, cântărețul trebuie să se redreseze din punct de vedere financiar.

Acesta a suferit pierderi mari în cele trei luni de izolare și deocamdată se descurcă doar din economii. Totodată, Marcel Pavel a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu că el este principalul stâlp al familiei.

Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați, a declarat Marcel Pavel în emisiunea lui Cristi Brancu.

Artistul a fost grav afectat de pandemie Foto - Instagram
Artistul a fost grav afectat de pandemie
Foto – Instagram

Dezaprobă reacția autorităților

De altfel, Marcel Pavel a mărturisit încă de la începutul izolării că autoritățile nu au acționat corect. Cântărețul nu era de acord cu auto-izolarea populației. De asemenea, și soția sa, Violeta, a postat chiar un link în timpul spitalizării soțului său cu titlul ”Românii pot refuza izolarea și internările forțate”. Se pare că cei doi soți dezaprobă atitudinea specialiștilor, în ciuda faptului că Marcel nu a fost forțat să fie internat. Pe de altă parte, Marcel, împreună cu alți artiști, au fost acuzați că ar fi primit bani pentru a fi declarați bolnavi de COVID-19.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...