Lovitură cruntă pentru Marcel Pavel! Ce veste dezamăgitoare a primit artistul, înainte să ajungă pe patul de spital

Redacția IMPACT 25.06.2020, 09:00
Lovitură cruntă pentru Marcel Pavel! Ce veste dezamăgitoare a primit artistul, înainte să ajungă pe patul de spital

Marcel Pavel a primit o lovitură cruntă chiar înainte să ajungă pe patul de spital. Este vorba despre fiul artistului. Reamintim faptul că Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Acum, acesta este internat la spitalul de boli infecțioase „Matei Balș”din Capitală.

Marcel Pavel a infectat mai mulți colegi cu covid-19

Pe data de 18 iunie, Marcel Pavel a ajuns la spital cu o dublă pneumonie. Conform protocolului, el a fost testat pentru COVID 19, iar rezultatul a fost pozitiv. Drept urmare, artistul a fost internat la spitalul de boli infecțioase „Matei Balș”din Capitală.

Înainte de a fi depistat pozitiv, Marcel Pavel a participat în calitate de concurent la emisiunea „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Drept urmare, acesta și-a contaminat nouă colegi: pe Ozana Barabanca, Adriana Trandafir, Andrei Ștefănescu, precum și pe alți câțiva membri ai echipei tehnice. În consecință filmările emisiunii au fost suspendate și peste 150 de persoane au intrat în izolare la domiciliu.

marcel pavel, covid, veste trista
Marcel Pavel a infectat mai mulți colegi cu covid-19

Ce veste dezamăgitoare a primit Marcel Pavel

Problemele par să se țină lanț pentru Marcel Pavel. Chiar înainte de a se interna artistul a aflat că fiul său, Sasha a dat faliment, potrivit Playtech. Anul trecut, Marcel Pavel a investit 500 de euro în afacerea fiului său. Sasha își crease propria colecție de haine, care spera să-i aducă un profit frumușel și să-l propulseze în lumea designerilor. Însă, rezultatul nu a fost deloc cel dorit.

Afacerea lui Sasha nu s-a bucurat de succes, iar investiția artistului a fost pierdută. Însă, fiul lui Marcel Pavel este încrezător și nu se dă bătutu. „Eu mi-am creat propriul meu brand de haine. De-a lungul anilor am fost lăudat pentru stilul meu vestimentar și atunci mi-am spus că ar trebui să îmi încerc norocul în acest domeniu. Nouă ne plac foarte mult și sunt sigur că și altora”, declara Sasha anul trecut.

Acum, fiul lui Marcel Pavel vrea să urmeze studii de specialitate în domeniul modei, deoarece este convins că aceasta este profesia care i se potrivește cel mai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe