Clipe grele pentru fosta soție a lui Cristi Borcea! Prin ce trece acum Alina Vidican în Miami. Apropiații sunt îngrijorați

Ana Anitoiu 26.09.2020, 14:24
Clipe grele pentru fosta soție a lui Cristi Borcea! Prin ce trece acum Alina Vidican în Miami. Apropiații sunt îngrijorați

Alina Vidican trece prin clipe grele, în Miami, unde s-a stabilit alături de cei doi copii ai ei. Fosta soție a lui Cristi Borcea și apropiații ei sunt îngrijorați.

Prin ce trece acum Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea

Alina Vidican a fost ținută departe de România, în contextul pandemiei de coronavirus. Ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru ea. Acum, pentru ea, situația s-a agravat.

Fosta soție a lui Cristi Borcea se teme pentru familia ei. Alina Vidican este îngrijorată cu privire la creșterea cazurilor de coronavirus din Miami. Mai ales că ambii copii s-au întors la școală!

”Cazurile de coronavirus din Miami s-au înmulțit, iar Alina se teme ca nu cumva să se îmbolnăvească și copiii ei. Ca orice mamă, i-a învățat tot ce trebuie să facă să se ferească de coronavirus, dar simte că tot nu este suficient. Se teme că, dacă se întâmplă ceva, situația lor chiar devine dificilă.

Mai ales dacă, Doamne-Ferește, se îmbolnăvește și ea, dacă ia virusul, pentru că, atunci, micuții rămân, practic, singuri. Deja, când cei mici se întorc de la școală, au de respectat un adevărat protocol de intrare în casă pentru a se dezinfecta”, ne-a spus o sursă apropiată de familia Alinei Vidican.

Clipe grele pentru fosta soție a lui Cristi Borcea! Prin ce trece acum Alina Vidican în Miami. Apropiații sunt îngrijorați

Ce a spus Cristi Borcea despre copiii pe care îi are cu Alina Vidican

Cristi Borcea a spus, într-un interviu, că sunt nopți în care îi dau lacrimile, gândindu-se la copiii lui din Statele Unite ale Americii.

”Sunt nopți în care îmi dau lacrimile când mă gândesc la cei din America. Pe Gloria (fiica lui cu Alina Vidican, n. red.)  nu am văzut-o de un an, Mellisa și Alex au venit în iarnă… Toți copii, nu am probleme cu ei, învață bine, sunt bine crescuți. Dar depărtarea de ei este foarte grea…”, a spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat în urmă cu patru ani. Ea și cei doi copii ai lor au părăsit România și s-au stabilit în Miami. Acum, ea ar avea un restaurant acolo, pe care înainte l-a deținut Cristi Borcea.

În anul 2018, Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel. În 2019, fostul model a născut două fetițe gemene. Ei mai au împreună un fiu.

Cristi Borce are, în total, nouă copii: trei din relația cu prima lui soție, Mihela Borcea, doi din relația cu Alina Vindican, unul din relația cu avocata Simona Voiculescu și trei din actuala căsnicie, cu Valentina Pelinel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...