EXCLUSIV. Cristi Borcea ne-a mărturisit marele lui regret. Și-a dat seama despre ce se întâmplă cu copiii lui abia după ce a ieșit din pușcărie

Alexandra Andrei / 26.08.2020, 19:26
EXCLUSIV. Cristi Borcea ne-a mărturisit marele lui regret. Și-a dat seama despre ce se întâmplă cu copiii lui abia după ce a ieșit din pușcărie

La 9 luni de la eliberarea din închisoare, Cristi Borcea face mărturisiri emoționante despre cum s-a schimbat viața lui după gratii, dar și cum l-au ajutat cei 9 copii să treacă peste tot ceea ce i s-a întâmplat.

Cristi Borcea, dezvăluiri despre detenție. A suportat cu greu anii de închisoare

În 2014, președintele de atunci al lui Dinamo București a fost condamnat la 6 ani de închisoare în “Dosarul Transferurilor”, fiind mai apoi încarcerat la penitenciarul Poarta Albă, împreună cu Giovanni și Victor Becali. Au fost ani grei pentru omul de afaceri, care a suportat cu greu detenția, iar probleme de sănătate i s-au agravat. La un moment dat, el a suferit o depresie puternică și chiar s-a gândit să se sinucidă prin ingerarea unei cantități mari de pastille, însă a fost oprit la timp de Giovanni Becali, care a fost nevoit să îl “altoiască” pentru ca să își revină în simțuri.

Nu a mai încercat să își ia viața, însă de atunci a reușit să adoarmă numai cu ajutorul somniferelor, de care este dependent și în ziua de astăzi. Au fost ani peste care afaceristul a reușit să treacă doar cu ajutorul celor trei femei din viața lui: Mihaela Borcea, Alina Vidican și Valentina Pelinel, care i-au fost alături și au avut grijă de afacerile lui.

Cristi Borcea, alături de actuala soție, Valentina. și de șapte din cei nouă copii
Cristi Borcea, alături de actuala soție, Valentina. și de șapte din cei nouă copii

Petrece tot timpul alături de copii, pe care i-a neglijat mulți ani

În luna noiembrie a anului trecut, fostul patron al lui Dinamo a fost eliberat condiționat din închisoare, iar timpul care a trecut de atunci și până acum ne-a demonstrat faptul că închisoarea l-a schimbat total pe Borcea. El a renunțat la agresivitatea și la aroganța care l-au caracterizat și cu care i-a tratament mai mereu pe cei din jur, inclusiv pe reprezentanții mass-media. Omul de afaceri a refuzat inclusiv să se întoarcă în fotbal, desi i s-a propus cumpărarea fostului său club la un preț modic. Motivul declinării oferte, după cum chiar el a declarat, a fost faptul că își dorește să dedice mai mult timp familiei sale, pe care a neglijat-o mulți ani la rând pentru a se ocupa de afaceri. Acum, Cristi Borcea, a ales, în sfârșit, să își pună viața personală mai presus de cea profesională.

Așa că și-a luat șapte din cei nouă copii, ba chiar și nevestele (Valentina și Mihaela), și s-a mutat la hotelul pe care îl deține pe litoral. Se bucură de mare, de soare, de relaxare, și petrece mult timp în preajma celor dragi.

“Am devenit mult mai calm și am învățat să pun familia pe primul loc, nu afacerile. Acum petrec mai mult timp ca niciodată cu copiii mei. Cu cei mari am stat puțin atunci când erau mici, stăteam la muncă și câte 14 ore, alergam să strâng, să fac. Acum, încerc să recuperez fiecare clipă cu ei. Tot ceea ce fac este pentru ei, toată agoniseala mea tot pentru ei este”, a declarat Cristi Borcea, pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI