Clipe grele pentru fiica lui Adrian Enache! Ce decizie radicală a luat Diana, după ce agresorul ei a fost eliberat

Stan Filon 03.06.2020, 09:40

Acum câțiva ani, fiica lui Adrian Enache a trecut prin coșmarul vieții ei. Tânăra a avut parte de clipe grele atunci când un bărbat a încercat să o violeze. Acum însă, după ce agresorul a fost eliberat, fiica artistului este din nou speriată, așa că a apelat la mai multe metode de siguranță.

Fiica lui Adrian Enache a luat măsuri radicale pentru a se proteja de agresor

Fiica lui Adrian Enache este bulversată de vestea pe care a primit-o la începutul acestui an. Agresorul care a vrut să o violeze și a tăiat-o pe mâini și pe sâni, este acum în libertate. Diana și-ar dori să uite de momentele petrecute în urmă cu 6 ani, dar se pare că a rămas traumatizată. Aceasta nu iese din casă singură și mereu este cu cineva care să o apere. Totul de frică că bărbatul ar putea să se răzbune după ce a stat 5 ani după gratii. Fiica lui Adrian Enache poartă cu ea chiar și un spray paralizant. Frumoasa brunetă și-a asigurat toate măsurile de siguranță pentru a nu mai avea parte de un asemenea eveniment neplăcut.

„Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână. Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut”, ne-au declarat apropiații Dianei Enache.

Clipe grele pentru fiica lui Adrian Enache! Ce decizie radicală a luat Diana, după ce agresorul ei a fost eliberat
Agresorul fiicei lui Adrian Enache.

Cum s-a întâmplat totul?

Fiica artistului a avut parte de cel mai mare coșmar din viața ei și s-a aflat la un pas de moarte. La sfârșitul anului 2014, tânără se întorcea acasă de la o petrecere noaptea târziu. Ajunsă la apartamentul ei, aceasta a observat că lumina nu funcționează, așadar l-a chemat pe paznicul blocului pentru și la rugat să verifice siguranțele, însă totul s-a transformat într-un eveniment neplăcut.

În momentul în care a intrat în apartament, bărbatul pe nume Kanan Ali, ar fi încercat să o violeze. Diana a fost astfel nevoită să se lupte corp la corp cu agresorul și a reușit să fugă, dar nu fără a rămâne cu mai multe semne pe corp, deoarece libanezul a reușit să o taie pe gât, pe mâini și pe sâni. Acesta a fost prins imediat de polițiști, iar după un an de proces, Kanan Ali a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare. După cele întâmplate, fiica lui Adrian Enache a mers la psiholog pentru a trece peste acest eveniment neplăcut din viața ei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...