Ministrul Tineretului și Sportului a pățit rușinea în direct la TV! Cum a apărut în fața românilor

Rădulescu Valentin 24.05.2020, 20:23

În această dimineață a avut loc un incident neplăcut pentru ministrul Tineretului și Sportului. Acesta a ținut astăzi o conferință în cadrul unui post de televiziune, iar dintr-o dată părea că i se vede lenjeria intimă în fața camerei. Momentul a creat mai multe reacții din partea românilor.

Cum a apărut Ministrul Tineretului și Sportului la TV în fața românilor?

Ionuț Stroe a ținut în această dimineață un discurs de la distanță pentru ProX, prin intermediul unei videoconferințe, dar totul s-a transformat într-un eveniment neplăcut pentru acesta. În timp ce vorbea despre calea ferată care va face legătura între aeroportul Otopeni și Gara de Nord, camera web a ministrului a căzut, iar astfel au apărut imaginile în așa zisa ”lenjerie intimă”. La scurt timp după ce apariția la tv a avut loc, Stroe a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se vede exact ținuta pe care a avut-o în timpul conferinței. Ministrul era de fapt îmbrăcat într-un șort negru de sport, dar care a dat impresia în timpul videoconferinței că ar fi fost lenjerie intimă.

„Duminică dimineață, acasă, ținutele sunt mai sportive, chiar și atunci când dau interviuri…N-am o problemă că am devenit viral și știu că toți care vor sări să critice paortă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a explicat Ionuț Stroe.

Ministrul Tineretului și Sportului a pățit rușinea în direct la TV! Gafă de proporții. Cum a apărut în fața românilor
Ministrul Tineretului și Sportului a pățit rușinea în direct la TV! Gafă de proporții. Cum a apărut în fața românilor

Ministrul plănuiește ca Euro 2028 să aibă loc în România

Ionuț Stroe are în plan ca Euro 2028 să se dispute în România, dar și în alte țări, precum: Bulgaria, Serbia și Grecia. Totodată, ministrul a vorbit și despre problema stadionului „Arcul de Triumf”, susținând că acolo se vor desfășura mai multe evenimente, meciuri, competiții interne și evenimente culturale.

„Arcul de Triumf nu mai este un teren de rugby. Acolo s-au investit zeci de milioane de euro. Acolo sunt facilitățile unui stadion. Pe Arcul de Triumf se vor desfășura mai multe evenimente, meciuri din competiții interne, evenimente culturale. Tot ce se construiește este din banii contribuabililor.

Cu alte cuvinte, tot ce facem noi ca și țară este ca tot efortul pe care l-am făcut să se întoarcă la bugetul de stat, pe termen lung. Această discuție a fost poluată politic de PSD. Ei au inițat o lege prin care se dorește trecerea arenelor în administrarea altor autorități. Cei de la PSD au pornit acest conflict între fanii de rugby și cei de fotbal”, a mai adăugat Stroe.

Urmăriți Impact.ro și pe