EXCLUSIV. Dovada că Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de bani. Vedeta, surprinsă cu jumătate de milion de euro la ea

Andreea Bisinicu 25.01.2021, 13:07

Dovada că Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de bani. Vedeta, surprinsă cu jumătate de milion de euro la ea. Cum se răsfață frumoasa blondină, mulți o invidiază. Unde a fost surprinsă fosta soție a afaceristului Alex Bodi.

Dovada că Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de bani

E frumoasă, inteligentă, independentă și controversată. Bianca Drăgușanu se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, așa cum a mărturisit chiar vedeta de mai multe ori, și se răsfață de fiecare dată când îi permite timpul. Focoasa blondină nu duce lipsă de venituri financiare. Bianca face bani frumoși din afacerile sale din domeniul modei, precum și din contractele de imagine care îi aduc sume impresionante în conturile din bancă.

Designerul este pe cai mari. După ce s-a întors din vacanţa din Maldive, pe care a petrecut-o alături de noul ei iubit Gabi Badalau, blondina şi-a cumpărat un Bentley în valoare de 300.000 de euro. Deși s-a scris în presă că mașina ar fi fost primită cadou, fosta soție a lui Alex Bodi a închis gura cârcotașilor spunând că și-a făcut ea singură acest cadou.

Bianca Dragusanu a descins Bentely-ul sau de lux in parcarea centrului comercial unde se afla sala de fitness pe care o frecventeaza
Bianca Dragusanu a descins Bentely-ul sau de lux in parcarea centrului comercial unde se afla sala de fitness pe care o frecventeaza

Dovada că Bianca Drăgușanu nu duce lipsă de bani. Cu toții știm că Biancăi îi place luxul, dovada fiind bijuteriile luxoase pe care le poartă la mână: un ceas Hublot din aur roz, în valoare de 30.000 de euro plus inelele și brățările prețioase care îi împodobesc mâinile de balerină. Femeie curajoasă de fel, Biancăi nu îi este teamă să iasă din casă purtând aproape jumătate de milion de euro la ea.

Paparazzi impact.ro au surprins-o, recent, pe superba divă când descindea în fața sălii de fitness unde își antrenează trupul de zeiță. Bianca a petrecut aproape două ore la World Class timp în care şi-a lăsat nouă achiziţie, bolidul de lux Bentley, aceeași mașină pe care o conduce și Gigi Becali, la SPA &Wash.

Blondina poarta un ceas de aur roz la mana in valoare de 30.000 de euro
Blondina poarta un ceas de aur roz la mana in valoare de 30.000 de euro

Ce mesaje primește Bianca de la fosta soție a actualului său iubit

După două căsnicii ratate, Bianca Drăgușanu este pregătită să iubească din nou și se pare că și-a găsit liniștea în brațele afaceristului Gabi Bădălău, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu. După ce s-a întors din vacanța din Maldive, frumoasa blondină a primit mesaje de la celebra artistă despre bărbatul cu care se află în plin proces de divorț. Bruneta i-ar fi spus Biancăi să aibă grijă, povestindu-i despre episoadele violente pe care le-a trăit alături de fostul ei soț.

„Claudia i-a scris Biancăi mesaje peste mesaje, a terorizat-o. I-a spus că vrea să îi vorbească de la femeie la femeie, să îi explice ce fel de om e Gabi. Și apoi au urmat texte kilometrice, în care Claudia și-a spus năduful. I-a spus Biancăi că el nu are atâția bani pe cât vrea să pară, că are multe amante, că nu poate fi bărbatul unei singure femei. Că o agresa fizic, că e un bărbat care umilește femeile. I-a mai zis că nu este un tată implicat. Mai apoi i-a povestit niște episoade in care Bădălău vorbea urât despre Bianca și spunea că nu s-ar uita la ea. Claudia i-a mai spus blondinei că Gabi le cere pe toate de soție, însă niciodată nu se ține de cuvânt. Bianca nu a vrut să se bage între ei, pe ea nu o interesează scandalul lor. Nici nu o cunoaste bine pe Claudia, s-au văzut întâmplător pe la evenimente, atâta tot. Ea e șocată de îndrăzneala Claudiei de a da asemenea mesaje.”, a spus un apropiat al Biancăi Drăgușanu pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe