Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu. Dezvăluiri fabuloase ale femeii. ”Sunt trei celebrități”

Iancu Andreea 05.03.2021, 16:44
Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu. Dezvăluiri fabuloase ale femeii. ”Sunt trei celebrități”

Claudia Pătrășcanu a devenit celebră datorită trupei Exotic, alături de Andreea Bănică și Julia Chelaru, celelalte două componente. Însă recent, cântăreața a revenit în atenția opiniei publice din cauza divorțului de soțul său, Gabi Bădălău. Dincolo de acuzațiile de consum de droguri, Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău a înșelat-o cu mai multe femei celebre din showbiz. Cântăreața a dezvăluit totul la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu. Vedeta a dezvăluit mai multe nume de celebrități

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și fostul său soț, Gabi Bădălău, pare să nu se mai termine. Cei doi se află de luni bune în proces de divorț, dosarul din fața instanței fiind tot mai gros pe zi ce trece. Noi și noi informații apar, în încercarea artistei de a se elibera de influența negativă a fostului partener asupra sa și a celor doi copii pe care îi au împreună. Recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit cu cine a înșelat-o Gabi Bădălău. Vedeta a pronunțat nume celebre din România, femei cunoscute care i-ar fi trecut prin pat omului de afaceri.

Printre celebrități se numără și Cristina Bădănoiu, supranumită “Mata Hari de România” sau “Prințesa RCA-urilor” și este fost candidat la Parlamentul României. De asemenea, frumoasa brunetă a fost angajată în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară. Totuși, dincolo de acest CV onorabil, Cristina Bădănoiu ar fi reușit să acceadă la aceste funcții importante datorită relațiilor cu bărbați potenți financiar. Printre cei cu care tânăra a fost asociată se numără Adrian Mutu şi Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Român (COSR) şi fiul temutului Şefu’, dar şi Remus Truică, Amiran Dzanashvili – patronul casinoului Marriott. Iată că numele său apare și alături de Gabi Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

Sunt trei celebrități despre care știu, el mi le-a spus. Acum, dacă doar se lăuda sau nu…ce să zic…eu spun că așa a fost, că mai știu și eu una alta. Prima e Cristina Bădănoiu. Nu e chiar o mare celebritate, dar oricum, a mai auzit lumea de ea. A doua e fata aia, care a fost soția lui Claudiu Niculescu…cum o cheamă Doamne…Diana, așa, Diana Munteanu. Și a treia e Cruduța. Cu Cruduța a fost iubire mare, a fost cu ea și înainte de căsătorie, și după.

Daniela Crudu, Cristina Bădănoiu și Diana Munteanu, cele trei celebrități cu care Bădălău și-a înșelat soția
Daniela Crudu, Cristina Bădănoiu și Diana Munteanu, cele trei celebrități cu care Bădălău și-a înșelat soția

“Eram cu ochii în pământ, eu vedeam doar bărbatul și familia”

Nici Bianca Drăgușanu nu a scăpat nemenționată, mai cu seamă după ce blondina și Bădălău au petrecut o vacanță exotică în Maldive, apărând chiar zvonuri cu privire la o posibilă căsătorie între ei. Despre fosta soție a lui Alex Bodi, Claudia Pătrășcanu are numai cuvinte negative. Aceasta o consideră o persoană falsă și deloc demnă de urmat de alte tinere.

Mai e și Bianca Drăgușanu. Femeia asta este desfrânată, exemplu negativ și falsă, a completat Claudia.

În timp ce soțul său este acuzat de adulter, Claudia recunoaște că în cazul ei nu poate fi vorba despre așa ceva. Artista a povestit că nu a fost curtată după căsătorie de niciun bărbat și chiar dacă viața de vedetă a obligat-o să ia parte la unele evenimente, nu avea ochi decât pentru soțul său.

Pe mine nu m-a curtat niciun bărbat după căsătorie. Jur! N-am dat ocazia, mai mergeam pe la evenimente, dar eram cu ochii în pământ, eu vedeam doar bărbatul și familia, a mărturisit Claudia Pătrășcanu în cadrul emisiunii La Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI