Claudia Pătrășcanu vrea să șteargă orice urmă a căsătoriei cu Gabi Bădălău. Ce îi pregătește bărbatului (Exclusiv)

Stan Filon 17.03.2021, 08:56
Claudia Pătrășcanu vrea să șteargă orice urmă a căsătoriei cu Gabi Bădălău. Ce îi pregătește bărbatului (Exclusiv)

Claudiu Pătrășcanu este sătulă până peste cap de soțul său mai tinerel cu 9 ani de zile și de-abia așteaptă să se pronunțe divorțul și să scape de numele Bădălău! De cealaltă parte, Gabi Bădălău nu a mai așteptat să se pronunțe divorțul și a dat frâu liber altor iubiri.

Claudia Pătrășcanu vrea să șteargă orice urmă a căsătoriei cu Gabi Bădălău

Așadar, nu mai e cale de împăcare între Claudiu Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Cei doi sunt la cuțite și se ceartă ca la ușa cortului pe cele mai simple subiecte, cum ar fi programul de vizită pe care Gabi Bădălău îl are pentru a petrece timp cu cei doi copii ai lor, Gabriel și Nicolas.

Artista și-a acuzat în nenumărate rânduri partenerul de viață că ar fi înșelat-o, pe parcursul mariajului, că ar fi consumat substanțe interzise. Mai mult, a spus că ar câștiga bani din proxenetism. Nici Gabi Bădălău nu a stat cu mâna-n sân și a ieșit la atac. Bărbatul spune că soția sa are un amant.

Claudia Patrascanu vrea sa uite de numele Badalau
Claudia Patrascanu vrea sa uite de numele Badalau

De-abia așteaptă să scape de numele Bădălău

“Nu, nu este adevărat că am pe cineva, în momentul de față, dar vreau să îmi refac viața. Nu există în momentul de față o persoană, cel mai important lucru acum pentru mine sunt copiii. Nu am pe nimeni. Vreau să ies din acest divorț și, după, mă gândesc la asta. Momentan, nu sunt pregătită să intru într-o relație”, ne-a declarat cântăreața.

Claudia vrea să scape rapid de numele Bădălău și ar fi vrut ca micuții săi să-i preia numele de domnișoară, însă acest lucru nu este posibil. “Nu am niciun regret, nu mai eram liniștită în acea căsătorie. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”.

Despre relația pe care Gabi Bădălău o are cu Bianca Drăgușanu, Claudia Pătrășcanu nu are prea multe de spus. “Nu mă interesează subiectul, fiecare face ce vrea cu viața lui. Eu vreau să fiu impecabilă în fața copiilor mei. Nu mă interesează acest subiect! Nu îmi pasă de el, îmi pasă de copii. Eu sunt bine cu mine, cu viața mea, sunt liniștită, stau departe de scandaluri. Am o viață liniștită. Regret că nu am pus punct mai devreme relației. M-am înșelat că o să fie bine”, ne-a mai declarat artista.

S-a mutat la Agigea și este liniștită

După separarea de soțul său, Claudia s-a mutat la Agigea, orașul natal, cu cei doi copii, iar Gabi Bădălău continuă să locuiască în vila familiei, din Bolintin Vale, județul Giurgiu. Totul a ieșit la iveală în urmă cu câteva luni bune, când Claudiua Pătrîșcanu a anunțat divorțul pe Facebook, sătulă să îndure o căsnicie care, spune ea, nu a făcut-o deloc fericită.

“După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni, renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte, restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate”, scria artisat pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI