Cove a dat-o de gol pe Adela Popescu. Ce a divulgat despre fosta colegă de la Vorbeşte Lumea

Nicu Stan 22.07.2021, 21:05
Cove a dat-o de gol pe Adela Popescu. Ce a divulgat despre fosta colegă de la Vorbeşte Lumea

Cove a dat-o de gol pe Adela Popescu. Ce a divulgat despre fosta colegă de la Vorbeşte Lumea. Telespectatorii au rămas mască când au auzit ce spune Gabriel Coveșeanu despre colega lui de emisiune, Adela Popescu. Toate detaliile, în articolul de mai jos.

Cove, dezvăluiri despe Adela Popescu. ”Îi aduc aminte că până și presa s-a sesizat”

Cove a dat-o de gol pe Adela Popescu, fosta sa colegă de platou. Ce a divulgat despre fosta colegă de la Vorbeşte Lumea a uimit pe muți telespectatori.

De această dată, Cove, pe numele lui adevărat Gabriel Coveșeanu, nu s-a putut abține și a transmis o replică usturătoare la adresa Adelei Popescu. Vedeta PRO TV abia a născut și este nevoită să stea acasă cu cel de-al treilea băiețel, însă colegul său de show nu a dat-o uitării.

Adela Popescu a nascut al treilea copil
Adela Popescu a nascut al treilea copil

Cove, dezvăluiri în propria emisiune

Cove nu a putut păstra tăcerea încă din primele clipe ale emisiunii de astăzi de la PRO TV. Acesta a făcut referire la faptul că Adela Popescu locuiește într-o vilă, în timp ce el nu își permite să își cumpere o locuință casă atât de scumpă.

Adela Popescu și Cove formează unul dintre cele mai îndrăgite duo-uri din televiziune, însă vedeta și-a luat o pauză de la micile ecrane după ce a aflat că este însărcinată pentru cu cel de-al treilea copil. Astfel că prezentatorul TV nu a uitat să facă o glumiță la adresa ei.

Cove, mai sărac ca Adela Popescu

”Eu sunt mai sărac, nu sunt atât de avut să stau la vilă ca alții… alde Popescu”, a fost replica usturătoare pe care Cove a spus-o la adresa colegei, Adelei Popescu.

În plus, Gabriel Coveșanu a revenit la acest subiect și a explicat faptul că partenera lui Radu Vâlcan este foarte avută, așa că nu a glumit pe seama faptului că își permite să locuiască la vilă somptuasă și să se bucure de tot ce este mai bun.

Nico și Luminița Anghel, invitate în semisiune

”Vreau să îi aduc aminte că până și presa s-a sesizat, eu nu doar am glumit, ci ea chiar este foarte bogată. Au apărut și articole pe tema asta”, a mai zis Cove.

Pe de altă parte, Nico și Luminița Anghel au fost invitate în emsiunea lui Cove pentru a promova o piesă și a discuta despre frumoasa prietenie pe care o au împreună de foarte mulți ani.

Ce a observat Luminița Anghel despre Cove

Astfel, Luminița Anghel a observat că prezentatorul de la PRO TV ar avea o problemă și ar trebui să poarte ochelari de vedere.

”Tu ar trebui să porți ochelari, că faci ochii așa când te uiți la mine. Măcar noi suntem chioare declarate”, i-a transmis artista lui Cove.

Nicoleta Matei, iubitoare de animale

Nicoleta Matei, cunoscută drept Nico, este o mare iubitoare de animale. De asemenea, Luminița Anghel, buna ei prietenă, a dezvăluit ce a reușit cântăreața să facă la un moment dat, salvând un pescăruș de la moarte.

”Ea își cheltuie banii pe altceva. V-am povestit când a salvat un pescăruș de la moarte? Trebuia să se vadă cu mine la un showroom. Unde credeți că era? Salva un pescăruș.

Cum s-a întâmplat totul

S-a oprit să îi ia o hamsie proaspătă, nu știți cum mirosea la ea în mașină. L-a dus la veterinar, a aflat că nu a avea nimic și s-a dus în comunitatea de pescăruși.

Apoi, a venit la mine nervoasă și mi-a zis: ‘Tu nu ai fi făcut la fel?’”, a povestit Luminița Anghel.