Cine va fi noul lider al clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian. A fost deja desemnat

Elena Avramescu 11.08.2020, 16:57
Cine va fi noul lider al clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian. A fost deja desemnat

Întrebarea care stă pe buzele tuturor după ce Emi Pian a fost ucis este cine va prelua șefia în rândul Clanului Duduianu. Îngrijorarea este și mai mare din cauză că Emi Pian nu a lăsat niciun testament scris, legalizat la notar, doar a împărțit bunurile verbal.

Cine va fi noul lider al clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian

Astfel că rolul de lider al clanului va fi preluat de Laurențiu, unul dintre frații lui Emi Pain, iar tatăl lor, Nicoale, va da ordine din închisoare.

”Testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, a un apropiat pentru Huff.

În plus, acesta a mai declarat că Emi Pian a dat milioane de euro cu camătă, iar această sumă trebuie neapărat recuperată.

”Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele”, a conchis bărbatul.

Cu ce se ocupa, de fapt, Emi Pian

Potrivit dosarului consultat de Libertatea, s-a constatat că Emi Pian ar fi ieșit din închisoare în ianuarie 2021, dacă nu ar fi făcut cerere de liberare condiţionată. Însă a fost considerat un “deţinut model”, după cum a afirmat Penitenciarul Rahova, pentru că a muncit la Protecția Animalelor şi a reușit să convingă instanţa din prima că merită să fie liber.

Emi Pian fusese condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare pentru şantaj dar şi pentru că dădea bani cu camătă jucătorilor de barbut.  Atunci când Pian a cerut să iasă din închisoare, a depus dovada că se va angaja la un SRL. Însă nu a mai apucat să facă acest lucru, fiindcă a fost ucis în urma unei încăieri la un joc de barbut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...