Cine va fi adversara Simonei Halep în meciul din turul al doilea la turneul WTA Cincinnati. Este cea mai bogată jucătoare de tenis din lume

Andrei Cezar 18.08.2021, 11:57

Simona Halep (13 WTA) a reușit prima victorie de la revenirea după accidentarea suferită în luna mai. Ea a învins-o pe Magda Linette (44 WTA), în primul tur de la Cincinnati, în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-1, după un meci întrerupt de ploaie și de o problemă medicală suferită de sportiva din România.

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la turneul de la Cincinnati

Jucătoarea română a dominat primul set în partida contra polonezei Magda Linette, ajutată de procentaje excelente ale serviciului: 61% dintre puncte jucate cu prima minge și 75% dintre ele câștigate. În actul secund, Linette a fost mai concentrată și a reușit să o domine pe Simona, care a avut nevoie și de intervenția medicilor la scorul de 4-1. Halep a acuzat dureri la coapsa drepată și a continuat meciul după o întrerupere de mai bine de un sfert de oră cu un bandaj imens.

Imediat după revenirea în joc a Simonei, ploaia și-a făcut apariția, iar meciul a fost întrerupt timp de o oră. Jucătoarea română a rămas concentrată și a reușit să se impună după două ore și șapte minute de joc. Simona Halep a servit în total 11 ași în meciul cu Magda Linette.

A fost un meci dificil, mai ales după această pauză. Și ea a jucat bine, un tenis puternic, a fost greu să returnez mingea, am continuat să lupt și mă bucur că am putut câștiga primul meu meci după revenire. Sunt foarte tristă că nu am putut câștiga un titlu aici, am pierdut 3 finale, e unul dintre cele mai bune locuri pentru a juca. Mereu dau totul aici și am simțit dragostea publicului. Vreau să mulțumesc tuturor pentru prezență. Mă bucur să vă avem înapoi, tenisul e mult mai frumos cu voi în tribună.” a spus Simona Halep la finalul partidei.
Jessica Pegula - 30 WTA
Jessica Pegula – 30 WTA

Adversara Simonei din turul doi, cea mai bogată jucătoare din circuitul WTA

Este prima victorie a jucătoarei din România după o pauză de trei luni și jumătate. În turul al doilea de la Cincinnati, Simona Halep o va întâlni pe Jessica Pegula (30 WTA). Pegula s-a duelat în primul tur cu Camila Giorgi (71 WTA) pe care a surclasat-o în două seturi, 6-2, 6-2. Va fi prima întâlnire între Halep și Pegula. Meciul va se va disputa în noaptea dintre miercuri și joi, în jurul orei 02:00, pe terenul 3.
Despre adversara Simonei Halep din turul doi se știe că este cea mai bogată jucătoare de tenis din lume. Jessica Pegula este fiica lui Terrence Pegula, miliardarul a cărui avere este estimată de revista Forbes la 5,4 miliarde de dolari. Bărbatul a devenit bogat în urma afacerilor cu petrol și în prezent este proprietarul echipei de fotbal american Buffalo Bills și a celei de hochei Buffalo Sabres. În clasamentul miliardarilor, realizat de Forbes, Terrence Pegula ocupă locul 522 mondial.
Până în acest moment, Jessica Pegula a câștigat din tenis peste 2,2 milioane de dolari, potrivit sport.ro.
Urmăriți Impact.ro și pe