VIDEO

CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0. Dan Petrescu, nervos la finalul meciului. „Ne-am făcut returul greu, acolo ne iau pe sus”

Sorin Barbu 21.07.2022, 22:30

Dan Petrescu s-a temut degeaba de meciul cu Inter Escaldes. Adversarul din Andorra a fost foarte slab și a cedat încă din minutul 5 când românul Feher a atins mingea cu mâna în careu și Jefte a transformat lovitura de la 11 metri. Atacantul spaniol, adus de la Farul cu 300.000 de euro, a ieșit la rampă și pe final de repriză când i-a pasat lui Debeljuh, care a mărit avantajul. Tabela s-a modificat din nou în minutul 84 când Feher și-a trimis mingea în propria poartă și CFR Cluj a câștigat primul meci cu 3-0.

„După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu. Trebuia să fim mai relaxați la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă.

Vorbeam cu Feher după meci și a zis că o să ne fie tare greu acolo, ne iau pe sus. E clar că suntem favoriți, dar am ratat prea multe ocazii. M-am enervat foarte rău azi”, a declarat Dan Petrescu.

CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0

MIN 90+3. Final de meci.

MIN 90. Yeboah a scăpat singur cu portarul advers, dar a trimis mingea în tribună.

Min 84. GOL pentru CFR Cluj! Claudiu Petrila a trimis mingea în careul careului, iar românul Raul Feher a trimis mingea în propria poartă.

Min 48. Ocazie mare pentru CFR Cluj! Petrila scapă spre poartă, în zonă centrală, dar șutează pe lângă bară. Dan Petrescu este nemulțumit.

MIN 46. A început repriza a doua. A intrat Petrila și a ieșit Păun.

MIN 45+2. Final de repriză

MIN 38. GOOOOOOOL CFR Cluj. Faza merge superb pe traseul Păun, Jefte Betancor și mingea ajunge la Dbeljuh care mărește avantajul echipei sale cu un șut din careu.

MIN 15. Ocazie mare pentru CFR Cluj! Păun recuperează mingea la marginea careului și scapă singur cu portarul, dar Munoz respinge în corner.

MIN 5. GOOOOOL CFR Cluj. Jefte deschide scorul din lovitură de la 11 metri.

Min 4. Lovitură de la 11 metri pentru CFR Cluj! Românul Raul Feher atinge mingea cu mâna în careu, după șutul lui Jefte Betancor. Fundașul oaspeților primește cartonașul galben!

MIN 1. A început partida de la Cluj.

ECHIPE DE START:

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora (cpt) – Deac, Boateng, Cvek – Jefte Betancor, Debeljuh, Păun.

Rezerve: Scuffet, Gal – Graovac, Dugandzic, Petrila, Yeboah, Hammershoj-Mistrati, Bordeianu, Yuri Matias, Braun, Muhar.

Inter d’Escaldes: Munoz – Gallego Arias, Feher, De Nova, Gonzalez Lopez – Cabrera, Roca, Martinez, Marce – Soldevila (cpt), Andreu.
Rezerve: Coca – Chus Rubio, Moreno, Betriu, De La Torre, Ildefons Lima.

Cine transmite la tv CFR Cluj – Inter Escaldes, din turul doi preliminar Conference League

CFR Cluj a început îngrozitor aventura europeană de anul acesta! Conducătorii formației sperau că echipa va încerca să ajungă în grupele Champions League, dar a fost eliminată după „dubla” cu Pyunik Erevan. Patronul Neluțu Varga s-a enervat atât de tare încât a făcut un AVC. A avut noroc pentru că a ajuns rapid la spital, iar medicii l-au salvat.

Obiectivul echipei este acum grupele Europa Conference League, iar fanii ardeleni sunt convinși că nu vor avea nicio problemă. Nu și Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României se teme și de confruntarea cu Inter Escaldes. Partida va fi transmisă în România de Prima Sport 2 și Digi Sport 2.

Important e să câștigăm. Am văzut cele două meciuri pe care le-au jucat în preliminariile Champions League, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e ușor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, și restul sunt internaționali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din țara lor în ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar, e bună. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa.

Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă.

La ce oră începe CFR Cluj – Inter Escaldes

CFR Cluj – Inter Escaldes se dispută joi, de la ora 20.30. Partida va avea o brigadă din Insulele Feroe: Alex Troleis – Jan Hermansen, Jorleif Djurhuus – Eiler Rasmussen.

CFR Cluj – Inter Club d’Escaldes, echipe probabile

CFR CLUJ: 34. Bălgrădean – 4. Cr. Manea, 6. Graovac, 3. A. Burcă, 45. Camora – 21, Boateng, 40. Cvek – 10. C. Deac, 7. Ad. Păun, 11. Petrila – 22. Debeljuh
REZERVE: 1. Scuffet, 8. Roger, 9. Dugandzic, 15. Yeboah, 17. Betancor, 20. Mistrati, 33. Kolinger, 44. Yuri, 47. Braun, 73. Muhar
ABSENT: Bordeianu (nerefăcut)
ANTRENOR: Dan Petrescu

INTER CLUB D’ESCALDES: 13. Coca – 49. G. Arias, 12. Feher, 4. De Nova, 2. C. Rubio – 19. Martinez, 20. Roca, 21. Cabrera – 8. Belhadji, 9. Andreu, 23. J. Rubio
REZERVE: 25. Munoz, 5. Moreno, 7. Soldevila, 11. Betriu, 17. De La Torre, 27. R. Torres, 48. C. Lopez, 66. Lima
ANTRENOR: Raul Obiols

Stadion: Dr. Constantin Rădulescu (Cluj)
Arbitru: Alex Troleis (Insulele Feroe)

Urmăriți Impact.ro și pe