Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Femeile l-au dezamăgit pe actualul partener al Simonei Halep

Andra Daoud 27.01.2022, 12:55
Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Femeile l-au dezamăgit pe actualul partener al Simonei Halep

Toni Iuruc a intrat în atenția presei în momentul în care s-a aflat că are o relație cu Simona Halep. Cei doi au fost discreți până în momentul în care și-au anunțat logodna, iar în toamna anului trecut au făcut nunta, la Constanța. Puțini știu însă că afaceristul este la al treilea mariaj: a mai fost însurat de două ori, însă ambele căsnicii s-au terminat din același motiv.

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc

Simona Halep i-a spus „Da” lui Toni Iuruc pe 15 septembrie anul trecut. Nu mulți știu însă că pentru milionarul machidon acesta este al treilea mariaj. Omul de afaceri a mai fost căsătorit de două ori, însă mariajele anterioare nu au durat prea mult, iar fostele soții l-au dezamăgit. Prima soție a lui Toni Iuruc se numește Alina și a fost model. Dragostea lor a fost de scurtă durată, iar căsnicia s-a încheiat după ce Toni Iuruc și-a acuzat soția că l-ar fi înșelat.

În 2018, afaceristul s-a îndrăgostit de o altă femeie, pe nume Liana, pe care a cerut-o în căsătorie. Cei doi au făcut doar cununia civilă la momentul respectiv, iar petrecerea a avut loc la un restaurant de lux din Mamaia. Nici a doua oară n-a fost cu noroc, iar mariajul s-a destrămat în mai puțin de un an.

Și de data aceasta tot infidelitatea ar fi fost de vină, iar după 10 luni de căsnicie, Toni Iuruc ar fi aflat că soția lui avea o relație extraconjugală. În momentul în care au divorțat, Liana era însărcinată în luna a cincea, iar Toni Iuruc avea bănuieli că nu este copilul lui, potrivit informațiilor din presă.

Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Femeile l-au dezamăgit pe actualul partener al Simonei Halep
Simona Halep și Toni Iuruc în ziua nunții

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc pe 15 septembrie 2021

A treia oară pare să fie cu noroc, iar Toni Iuruc a pus din nou marea întrebare anul trecut. Simona Halep i-a spus „Da” în fața ofițerului de la Starea Civilă la mijlocul lunii septembrie, anul trecut. Petrecerea s-a desfășurat în cadru restrâns, la un local de lux de la malul mării. Jucătoarea de tenis și omul de afaceri trăiesc o poveste de dragoste de aproximativ doi ani, dar la început au ținut-o departe de ochii curioșilor.

Toni Iuruc este cu 13 ani mai mare decât Simona Halep și a făcut avere din afaceri. El deține mai multe firme, dintre care una de consultanță, care s-a ocupat de campania electorală a lui Sorin Oprescu în cursa pentru Primăria Capitalei, în 2008. Deși discret, Toni Iuruc are legături cu oameni importanți din mediul de afaceri, iar nunta cu Simona Halep a fost organizată la restaurantul unuia dintre bunii săi prieteni, care i-a fost și naș de cununie.

Urmăriți Impact.ro și pe