Cine sunt fetele de la ”Burlacul” de pe Antena 1. Două dintre ele sunt chiar surori

Daria Petrescu 09.03.2021, 10:00
Cine sunt fetele de la ”Burlacul” de pe Antena 1. Două dintre ele sunt chiar surori

Burlacul Andi Constantin a plecat în cea mai importantă cursă din viața lui. Tânărul este decis să își găsească o soție, așa că este foarte atent la alegerile pe care le face în cadrul show-ului de la Antena 1. În prima ediție, 25 de tinere au încercat din răsputeri să îl cucerească pe Andi, însă, doar 15 dintre acestea au fost cele mai norocoase. Iată cine sunt fetele de la ”Burlacul”, care au trecut în etapa viitoare de cunoaștere și experiență alături de burlac.

Cine sunt fetele de la ”Burlacul”

Pentru Andi, decizia de a alege 15 fete pentru a le cunoaște mai bine, nu a fost deloc ușoară, însă, crede că a luat decizia corectă.

„E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit”, spunea Burlacul în prima ediție de vineri seara, 5 martie.

În cadrul primei ediții, Burlacul a stat de vorbă cu toate cele 25 de fete care au sperat că îl vor cuceri pe acesta. Doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Ele au primit câte un trandafir roșu ce simbolizează intențiile acestuia.

Iulia Cazacu a spus că este o alegere nedreaptă, pentru că nu a fost aleasă să meargă mai departe.  „Alegerea este nedreaptă. Au fost fete care chiar ți-au dat de înțeles că vor ceva cu tine și tu oferi primul trandafir unei fete doar că ai vrut să îi oferi încredere în ea”, a spus tânăra în prima ediție a show-ului.

Cine sunt cele 15 fete care se luptă pentru Andi Constantin la Burlacul sezon 6

15 concurente au primit trandafirul, iar celelalte 10 au luat-o pe un alt drum, diferit de a lui Andi Constantin.

Mădălina Alexe

Mădălina Alexe a fost femeia care a făcut cea mai bună impresie în ochii lui Andi Constantin. Andi i-a oferit trandafirul și l-a invitat alături de el în cea mai frumoasă călătorie.

Mădălina Alexe

Georgeta Catrina

A fost extrem de încântată de decizia lui Andi de a-I oferi trandafirul. Aceasta speră să nu îl dezamăgească.

Andreea Stoica

Andreea locuiește munții Retezat și e convinsă că Andi ar fi fericit să trăiască alături de ea în micul său sătuc natal. Rămâne de văzut dacă și Burlacul va fi încântat.

Iulia Cazacu

Iulia este asistent manager și dornică să-l cucerească pe Andi și să ajungă ea să fie femeia care va sta în drepata lui. Tânăra a primit trandafirul din partea lui Andi.

Malinka Zina

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Malinka  a fost extrem de încântată pentru că a reușit să obțină trandafirul mult dorit de la Burlacul Andi Constantin. Fata lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă.

Vanessa Țone

Vanessa lucrează în industria frumuseții și speră să-l cucerească pe Burlac cu toate calitățile pe care le deține.

Cele 15 fete alese de Burlacul

Alexandra Mucea

Alexandra a venit tocmai din Londra special să-l întânească pe Andi. Fata este încrezătoare că îl va cuceri pe Andi.

Dominique Nuță

Dominique are 21 de ani, este din București își împarte timpul și pasiunea între cariera de model și cabinetul de avocatură.

Cristina Jașcu

Cristina este una dintre norocoasele care merg mai departe și care au reușit să îl impresioneze pe Andi Burlacul. Acesta i-a oferit trandafirul și multă încredere în ea.

Ana Bene

Ana lucrează în industria frumuseții și este pregătită să începă drumul către inima Burlacului. Primul pas l-a trecut, urmează alții presărați de emoție.

Simona Bălăceanu

Simona are 25 de ani,  este kinetoterapeut și pasionată de pictură. Tânăra brunetă a avut norocul de a fi prima dintre toate femeile care îl cunoaște pe Andi.

Roxana Răpăilă

Roxana Răpăilă a venit plină de încredere, iar când discuția dintre cei doi s-a adâncit, fetele nu au mai avut răbdare și Larisa Munteanu au întrerupt discuția.

Oana Barbu

Oana Barbu este consultant financiar. Aceasta i-a mărturisit Burlacului că este pasionată de muzică dar și de fotbal!

Bianca Bonef

Bianca, în vârstă de 20 de ani, este professional dominator și consideră că unii oameni o judecă pentru asta, astfel că uneori ezită să le spună.

Rodica Budurcă

Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină. Tânăra l-a cucerit pe loc pe Andi Constantin, care i-a dăruit un trandafir.

 

Urmăriți Impact.ro și pe