Ce se întâmplă cu show-ul Burlacul de pe Antena 1. Decizia neaşteptată luată de producători

Ana Anitoiu 19.01.2021, 13:55
Ce se întâmplă cu show-ul Burlacul de pe Antena 1. Decizia neaşteptată luată de producători

Producătorii show-ului ”Burlacul”, ce va fi difuzat în curând de Antena 1, au luat o decizie neașteptată pentru cel de-al șaselea sezon. Iată cine îi va oferi sfaturi lui Andi Constantin, multiplu campion la fitness și antreprenor, după cum s-a prezentat chiar el! Noul prezentator se va baza pe propria sa experiență, mai ales că se bucură de o căsnicie de succes.

Cine va prezenta show-ul ”Burlacul” de la Antena 1

Potrivit unui anunț oficial făcut de Antena 1, prezentatorul celui de-al șaselea sezon al show-ului ”Burlacul” va fi nimeni altul decât Răzvan Fodor, care a câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, după ce a mers pe ”Drumul Comorilor” alături de chef Sorin Bontea de la ”Chefi la cuțite”.

Răzvan Fodor, care se bucură de o căsnicie de 11 ani, își va baza sfaturile pe care i le va da lui Andi Constantin pe propria sa experiență de viață. ”Chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus el.

Ce se intampla cu show-ul Burlacul de pe Antena 1. Decizia neasteptata luata de producatori
Razvan Fodor

Ce crede noul prezentator al show-ului ”Burlacul” despre dragostea la prima vedere

Răzvan Fodor, care a fost precedat în postura de prezentator al show-ului ”Burlacul” de la Antena 1 de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău și Andreea Mantea, a dezvăluit că el crede în dragoste la prima vedere. Însă, prezentatorul este de părere că de abia de acolo începe munca, din momentul în care cineva îți atrage atenția. Din acel punct urmează cunoașterea persoanei, pentru a verifica dacă n-a fost doar o părere greșită.

”Și chimia, și dragostea la prima vedere și munca fac parte din rețetă, dar pentru fiecare dintre noi aceasta se mai modifică, se adaugă ingrediente. Eu am un tip de rețetă și a funcționat atunci când m-am căsătorit, dar acum, în cadrul emisiunii, trebuie să ardem multe etape pentru că avem doar o perioadă limitată de timp pentru a-l ajuta pe Burlacul să își găsească perechea. Dar suntem o echipă mare și ne dorim mult ca el să își găsească partenera de viață pe care o caută!”, a declarat Răzvan Fodor.

Cine este Andi Constantin, noul ”Burlac” de la Antena 1

În show-ul ”Burlacul”, al cărui sezon precedent a fost difuzat de Antena 1 în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei drept protagonist, Andi Constantin va cunoaște 25 de tinere. Împreună, ei vor merge în locuri inedite din România, dar și din Turcia. El a explicat de ce a ales să participe la emisiune și și-a dezvăluit adevăratele pasiuni.

”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, a dezvăluit Andi Constantin, noul ”Burlac” de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...