Premiera Burlacul 2020. Ce anunță Antena 1 despre una dintre cele mai așteptate emisiuni

Daria Petrescu 17.09.2020, 17:02
Premiera Burlacul 2020. Ce anunță Antena 1 despre una dintre cele mai așteptate emisiuni

„Burlacul”, una dintre cele mai așteptate emisiuni din această toamnă, va reveni în curând pe micile ecrane. După ce s-a aflat că Răzvan Fodor este cel care va prezenta show-ul, s-a dezvăluit și cine este bărbatul care vrea să își găsească jumătatea. Se va întâmpla asta,  odată cu participarea la Antena 1. Iată ce anunță postul despre una dintre cele mai așteptate emisiuni.

Cine este burlacul în 2020

Burlacul 2020 este una dintre cele mai așteptate show-uri de la Antena 1. Emisiunea se află deja la sezonul 6. Primul sezon a avut loc în 2010, iar burlacul a fost Cătălin Botezatu. Al doilea sezon a fost în 2011, iar Edward Popescu Strohlen a avut de ales între o mulțime de femei frumoase. Al treilea sezon din 2012 l-a avut ca protagonist pe Vladimir Drăghia, care s-a retras din show.

Dacă la început s-a spus că Jador va fi „Burlacul”, în sezonul 6, ei bine nu este vorba despre el. Este vorba despre una dintre cele mai apreciate ispite de la Insula Iubirii. Andi, cel care a frânt multe inimi pe Insula Iubirii este pregătit pentru o nouă provocare. Are 29 de ani și este dornic să își găsească jumătatea, alături de care să își întemeieze o familie.

Andi, una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii
Andi, una dintre ispitele masculine de la Insula Iubirii

Andi Constantin este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai șarmanți bărbați de la Insula Iubirii, unde a frând inimi. Printre fetele de care acesta s-a îndrăgostit în cadrul show-ului, se află și Hannelore. Aceasta a venit să își testeze relația alături de Bogdan.

Andi este acum un bărbat singur, după ce a avut o relație de scurtă durată cu Hannelore de la “Insula iubirii“. Se pare totuși că după ce au părăsit insula, ei nu și-au continuat idila.

Răzvan Fodor este noul prezentator al show-ului Burlacul

Filmările pentru cel de-al șaselea sezon, care va începe în curând, vor avea loc în locații inedite. Atât în România, cât și din străinătate. Prezentatorul show-ului este Răzvan Fodor, care se declară încântat de propunerea primită.

Un burlac cu care s-a împrietenit repede și gândul că îl va putea ajuta pe acesta să își găsească soția l-au convins pe Răzvan Fodor să accepte rolul de prezentator în noul sezon al emisiunii.

“Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe Burlacul, să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie.  Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos, înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

Ce spune Fodor despre noul burlac

Răzvan Fodor, care de-a lungul timpului a ajutat  mai mulți prieteni să ajungă în fața altarului, le-a devenit și naș. Astfel că, nu este exclus să îl mai vedem în astfel de ipostaze.

“Este un tip mișto, e foarte normal, frumușel și chiar este în punctul în care își dorește o relație serioasă.  Filmul acela cu tipul care coboară din avionul privat, cu mașina la scară și cu inelul de diamante cumpărat din Damasc în buzunar nu există. Cât despre fete, noi ne asigurăm că el va avea de unde să aleagă”, a încheiat Fod

Până acum, oficial Antena 1 nu a dezvăluit data exactă la care va începe emisiunea Burlacul. Recent, a avut loc castingul pentru a fi alese femeile care se vor lupta pentru noul sezon al emisiunii.

Urmăriți Impact.ro și pe