Moment de Golden Buzz la Românii au talent. Manifestul emoționant al unor artiști ruși: „Binele învinge răul”

Iancu Andreea 29.04.2022, 23:59

În timp ce întreaga lume își exprimă dezacordul față de evenimentele din Ucraina, ca urmare a invaziei armatei lui Putin, manifestul emoționant al unor artiști ruși pe scena de la Românii au talent aduce puțină pace chiar și în sufletul celor mai aprigi critici. Momentul a fost atât de spectaculos, încât cei zece artiști dansatori veniți din Siberia, au fost recompensați cu un Golden Buzz și trimiși direct în semifinală.

Un nou Golden Buzz la Românii au talent

O trupă de artiști din Rusia, pe numele său UDI Team, a venit tocmai din Siberia, Tomsk, până la show-ul de talente. Momentul artistic a fost unul excepțional, iar experiența celor aflați pe scena de la Românii au talent s-a resimțit. Cei zece dansatori au participat la mai multe concursuri de talente, precum Britain’s Got Talent, America’s got Talent, în Italia și Ucraina.

De această dată, în ediția din 29 aprilie 2022 a emisiunii de la Pro TV, ei au reușit să obțină un Golden Buzz de la Dragoș Bucur după un moment în care au îmbinat sensibilitatea și talentul. Prestația rușilor a pornit de la prezentarea grupului, care a fost denumit „UDI” după numele celor trei fondatori: Iuri, Denis și Igor. În spatele lor se află o poveste de viață impresionantă, toți fiind crescuți la orfelinat. Ei au inaugurat o trupă de dans în anii ’90, cucerind rapid publicul din Rusia.

Moment de Golden Buzz al unor artiști ruși, la Românii au talent
Trupa UDI a impresionat juriul Românii au Talent

„Vrem să demonstrăm prin acest număr că binele învinge răul”

Chiar dacă au participat la multe competiții de talente, artiștii nu au reușit să câștige niciodată marele premiu. De această dată, ei speră să li se schimbe norocul la Românii au Talent. Numărul lor din această seară a reprezentat o poveste plină de emoție, pe care au transpus-o în scenă printr-o execuție spectaculoasă, care i-a și impresionat pe jurați. Totodată, ei au transmis un mesaj puternic, în care îndeamnă la speranță, că binele va învinge mereu răul.

„Vrem să demonstrăm prin acest număr că binele învinge răul: Vrem să ajungem la inimile celor de acasă și să-i motivăm pe oameni să creadă în iubire și bunătate. Că binele învinge într-un final. Este important ca orice om, fie el telespectator, copil sau adult, să creadă cu tărie că binele învinge.

Eu cred că peste tot este o parte bună și o parte rea. Și mai cred că depinde de fiecare dintre noi ce parte alege să hrănească: partea bună sau partea rea. Povestea voastră încurajează oamenii să hrănească jumătatea Binelui”, au spus pe scenă membrii UDI Team.

Prestația trupei UDI i-a impresionat pe jurați

Cei patru membrii ai juriului au fost cuceriți de momentul dansatorilor ruși, astfel că nu au mai contenit cu laudele la adresa lor.

„Ei sunt dincolo de orice cuvinte de laudă. Spectacolul este un drum către inimile oamenilor și cred că voi ați ajuns acolo”, a declarat Andra.

„Eu încă mă mai întreb dacă ceea ce am văzut a fost un vis al meu sau a fost realitate. Am avut sentimentul că am ațipit. Creativitatea e cea care a ieșit în evidență”, a precizat și Andi Moisescu.

„E un număr demn de toată evoluția. Oamenii ăștia cred că își merită locul. Cred ca au toate șansele să și câștige Romanii au talent”, a mai spus Andra.

Moment de Golden Buzz al unor artiști ruși, la Românii au talent
Dansatorii au reușit să îl impresioneze pe Dragoș Bucur, actorul oferindu-le biletul direct către semifinală

Dragoș Bucur le-a acordat un Golden Buzz

Cel mai impresionat dintre toți a fost însă Dragoș Bucur. Actorul nu s-a sfiit să apese butonul Golden Buzz după momentul artistic și a apreciat calitățile celor zece dansatori

„Siberia, din câte am mai citit așa, are parte de niște oameni care trăiesc foarte greu și totuși băieții ăștia au un suflet extraordinar, o energie debordantă, și își fac meseria aproape la perfecție. Când ai puține lucruri, cum sunt ei, începi să pui mai multe lucruri în ceea ce faci. În frig și în vânt au pus căldură și ne-au încălzit și pe noi”, a afirmat Dragoș Bucur.

În urma acestui moment, UDI Team merge direct în semifinală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...