Carina Veghiu, prestație de Golden Buzz la Românii au talent. Copila de 11 ani care l-a cucerit iremediabil pe Andi Moisescu. „Din clipa în care a început să cânte”

Badea Violeta 27.01.2023, 23:31
Carina Veghiu, prestație de Golden Buzz la Românii au talent. Copila de 11 ani care l-a cucerit iremediabil pe Andi Moisescu. „Din clipa în care a început să cânte”

Al treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2023 a fost obținut vineri, pe data de 27 ianuarie, de Carina Veghiu. Fetița în vârstă de doar 11 ani a reușit să impresioneze juriul și publicul cu vocea sa puternică și plină de dramatism. Andi Moisescu a trimis-o pe copilă direct în semifinală. Jurnalistul s-a arătat uimit de felul în care a putut să cânte concurenta!

Cine este Carina Veghiu, al treilea Golden Buzz de la Românii au Talent

Carina Veghiu, o copilă în vârstă de doar 11 ani, a obținut Golden Buzz-ul de la Andi Moisescu, care a fost extrem de impresionat de vocea incredibilă a tinerei.

Încă de când a pășit pe scenă, concurenta din Tătărani, Ploiești, a transmis o emoție incredibilă atât juriului, dar și publicului prin interpretarea melodiei lui Jennifer Hudson, „Impossible Dream”.

Carina Veghiu a stârnit ropote de aplauze și a reușit să-i ridice pulsul lui Andi Moisescu. „Povestea e în felul următor, din clipa în care a început să cânte, e o atitudine în timbru care denotă o maturitate în fața căreia mă predau pur și simplu. Problema cea mai mare este că în timp ce Andra îmi arăta pielea de găină deja se cutremurase și la mine.

De când a început numărul tău mă uit că m-a luat un stres mare, adică pulsul nu vrea să scadă, asta e povestea și întrucât nu vreau să apelez la ajutoarele noastre medicale, singura soluție pe care o văd la dispoziție e următoarea. Sper să fac puțină dreptate, eu cred că tu meriți lucrul ăsta”, a spus Andi Moisescu.

Citește și Lovitura cumplită primită de Dragoș Bucur. I-a povestit tot colegului de la Românii au talent. „Te omor”!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Carina Veghiu, comparată cu Jennifer Hudson

Fetița de 11 ani a reușit să o lase fără cuvinte și pe Andra. Cântăreața a comparat-o pe copilă cu artista Jennifer Hudson. Jurata a spus că nu poate înțelege cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa.

„Pe mine, interpretarea ta m-a dus cu gândul la marea voce și marea artistă Jennifer Hudson. Ai puterea să te duci înspre vocea ei la 11 ani. Și să ne înțelegem, Jennifer Hudson este una din cele mai apreciate și cele mai iubite artiste.

Mi-e foarte greu să înțeleg cum un copil de 11 ani reușește să cânte așa. Singura explicație e Doamne, Doamne, care dă foarte mult talent unora.”, i-a spus Andra concurentei.

Citește și Un fost membru CNA, acuze grave pentru Românii au talent. Cum s-ar fi folosit de un copil de 7 ani!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...