Cine stă pe banca FCSB după ce antrenorul Toni Petrea a fost confirmat cu COVID-19. Fanii vor avea o surpriză imensă

Marian Cărăvan 15.09.2020, 11:24
Cine stă pe banca FCSB după ce antrenorul Toni Petrea a fost confirmat cu COVID-19. Fanii vor avea o surpriză imensă

E alertă maximă la FCSB, după ce mai mulți componenţi ai staff-ului roș-albaștrilor au fost testaţi pozitiv la COVID-19. Fanii vor avea o surpriză imensă când vor afla cine stă pe banca FCSB după ce antrenorul Toni Petrea a fost confirmat cu COVID-19. Totul se întâmplă cu două zile înaintea meciului din Europa League, cu Backa Topola.

Cine stă pe banca FCSB după ce antrenorul Toni Petrea a fost confirmat cu COVID-19

Vestea că mai mulți componenți ai staff-ului FCSB au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus a venit ca un trăznet la gruparea roș-albastră. Mai ales că peste două zile urmează un meci important, în turul 2 preliminar din Europa League, cu Backa Topola.

Printre cei infectați se numără antrenorul principal Toni Petrea, preparatorul fizic Thomas Neubert, dar şi directorul sportiv MM Stoica, informează Antena Sport. De asemenea, şi fotbalistul Andrei Miron a fost infectat cu noul virus. Petrea și Neubert au fost izolați și nu vor face deplasarea în Serbia.

În aceste condiții, fanii vor avea o surpriză imensă. Pe banca FCSB ar putea reveni, cel puțin pentru partida din Serbia, fostul antrenor, Bogdan Argeș Vintilă, trimis de Becali la echipa secundă. Aceasta deoarece Mihai Pintilii, care va sta și el pe bancă la meciul cu Backa Topola, nu are licență PRO, obligatorie pentru competițiile internaționale.

În luna august, la FCSB au fost semnalate primele cazuri de infectare cu noul virus: Toma Niga, Răzvan Udrea, Alexandru Pantea și Gabriel Simion.

„Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat”, spunea Gigi Becali, pentru Digi Sport, în luna august.

Cine stă pe banca FCSB după ce antrenorul Toni Petrea a fost confirmat cu COVID-19. Fanii vor avea o surpriză imensă

Backa Topola – FCSB se joacă joi, 17 septembrie, de la ora 22:00

FCSB forțează accederea în faza următoare a Europa League. După ce au trecut în primul tur preliminar de FC Shirak, cu 3-0, într-un meci disputat pe Arena Națională, roș-albaștrii vor juca joi, 17 septembrie, de la ora 22:00, în deplasare cu Backa Topola, formație din Serbia finanțată de Guvernul de la Budapesta. Meciul va avea loc pe stadionul din Senta.

Roş-albaştrii vor pleca azi în Serbia pentru meciul din turul 2 preliminar al Europa League.

 

Urmăriți Impact.ro și pe