Cazul Caracal. Ce i-a transmis Dincă soției sale, imediat după ce a ajuns pe mâna polițiștilor: “Toți copiii vor fi bine”

Redacția IMPACT 23.10.2019, 18:48
Cazul Caracal. Ce i-a transmis Dincă soției sale, imediat după ce a ajuns pe mâna polițiștilor: “Toți copiii vor fi bine”

Apar noi ipoteze în Cazul care a uimit o țară întreagă. După ce anchetatorii au intrat în casa presupusului Criminal din Caracal, aceștia au surprins un dialog între Gheorghe Dincă, fostul mecanic în vârstă de 66 de ani și soția acestuia.

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Dincă şi-a chemat soţia imediat după percheziţii.

 

Ce i-a spus Gheorghe Dincă soției, după ce a fost prins de polițiști

 

Dialogul în întregime, preluat de la evz.ro.

Gheorghe Dincă, către procuror: SĂ VINĂ DE URGENȚĂ SOȚIA!

Gheorghe Dincă, către soţie: SCOATE CÂINII DIN CURTE!

Gheorghe Dincă, către soţie:: TOȚI COPIII VOR FI BINE, STAI LINIȘTITĂ!

Gheorghe Dincă, către soţie:: TU SĂ TE OCUPI DE COPII!

Gheorghe Dincă, către soţie: VĂ IUBESC!

Soţia, către Gheorghe Dincă: AȘA VOI FACE!

Referitor la această discuţie purtată de Ghoerghe Dincă, familia Luizei Melencu a reacţionat.

Reconstituire Caracal Luiza Melencu

„Familia Dincă e protejată, familia Dincă e menajată, iar noi stăm cu durerea în suflet!”, a declarat bunicul Luizei, conform romaniatv.net

Potrivit ultimelor date furnizate, ancheta desfășurată de procurori în cazul Caracal bate pasul pe loc, deoarece specialiștii FBI nu pot extrage ADN-ul din oasele trimise în America din cauza stării deplorabile ale acestora. Cel puțin așa susțin niște surse judiciare pentru România TV. Conform surselor judiciare citate de România TV, oasele găsite într-o lizieră din Caracal, nu reprezintă probe suficient de bune. Asta pentru că nu se poate stabili ADN-ul mitocondrial din cauza faptului că sunt foarte deteriorate. Drept urmare, în lipsa unei dovezi clare procurorii nu pot stabili cu acuratețe dacă Luiza este în viață sau nu.

Oamenii legii au luat în calcul și posibilitatea ca osemintele celor două fete să fie duse de Gheorghe Dincă și complicii săi și îngropate într-un cimitir din apropiere, pentru a induce în eroare căutările polițiștilor. Întrucât nu se poate stabili cu precizie vechimea fragmentelor osoase găsite în curtea criminalului, ținta anchetatorilor a mers și către mormântul părinților lui Gheorghe Dincă, pentru a se vedea dacă cumva rămășițele celor două adolescente au fost îngropate acolo. Aurel, şeful groparilor din cimitirul aflat la marginea cartierului Bold, din Caracal spune că polițiștii au pătruns în cimitir pentru a vedea dacă betonul de pe  mormântul părinților lui Ghoerghe Dincă este spart.

 

Urmăriți Impact.ro și pe