Cine îl înlocuiește pe Cătălin Măruță în emisiune. Surpriză uriașă la Pro Tv

Badea Violeta 11.01.2023, 16:48

Șoc la Pro TV! Cătălin Măruță urmează să fie înlocuit în emisiunea pe care o prezintă la postul de pe Pache Protopopescu, La Măruță. O altă vedetă a fost aleasă pentru a fi gazda show-ului. Iată despre cine este vorba!

Cătălin Măruță va fi înlocuit la Pro TV. Cine va prezenta emisiunea sa

Cătălin Măruță este de aproximativ 15 ani de zile la Pro TV, unde prezintă emisiunea „La Măruță”. De-a lungul timpului s-a tot spus că cei din conducerea postului nu-l mai agreează, dar totul a rămas la nivel de zvonuri.

Acum, însă, s-a aflat că partenerul de viață al Andrei urmează să fie înlocuită la Pro TV. Fanii emisiunii „La Măruță” sunt șocați de această veste. Anunțul trist a fost făcut chiar de către îndrăgitul prezentator, dar, din fericire pentru fanii săi, nu este vorba de o plecare definitivă.

Marți, pe data de 10 ianuarie, în direct, în timpul emisiunii, Cătălin Măruță i-a anunțat pe telespectatori că urmează să părăsească pentru scurt timp show-ul, din cauza unei intervenții pe care o va suferi zilele acestea.

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte.

De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă.

M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat soțul Andrei.

Citește și Prințul Harry dă cărțile pe față. Interviul eveniment, despre scandalurile care au marcat familia regală, difuzat de Pro TV: „S-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele”!

Cătălin Măruță va lipsi o perioadă de la emisiune
Cătălin Măruță

Cine îi ia locul lui Cătălin Măruță

Deocamdată, nu se știe cât timp va lipsi de pe micile ecrane Cătălin Măruță, însă cert este că emisiunea va continua să se difuzeze. La cârma show-ului se va afla Adela Popescu, o vedetă cu care fanii Pro TV sunt familiarizați deja. Începând de mâine, 12 ianuarie, soția lui Radu Vâlcan va putea fi văzută prezentând și emisiunea „La Măruță”.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni.

Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu.

Citește și Andra, mărturisiri surprinzătoare după 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță: „Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...