Andra, mărturisiri surprinzătoare după 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță: „Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele”

Cătălina Burghelea 20.11.2022, 12:25

Andra și Cătălin Măruță sunt în lumina reflectoarelor de foarte mulți ani, iar interesul fanilor a crescut odată ce vedetele TV au ajuns să formeze o familie frumoasă, cu doi copii. Sunt căsătoriți de 14 ani, timp în care au trecut atât prin momente fericite, cât și neplăcute. Ca în orice relație, între cei doi mai există certuri, dar, de fiecare dată, reușesc să treacă peste orice obstacol datorită iubirii. Totuși, cântăreața nu i-ar ierta în veci infidelitatea soțului.

Andra Măruță dă din casă. Ce spune despre căsnicia sa

Într-o perioadă în care abundă despărțirile în showbiz, Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive și sudate cupluri. Artista și prezentatorul TV și-au unit destinele în urmă cu 14 ani și au doi copii superbi, David și Eva. Îndrăgostită de soțul ei până peste cap, solista mărturisește că i-ar ierta aproape orice partenerului de viață, dar nu și călcatul strâmb.

Celebra jurată de la „Românii au talent” susține că poate accepta multe faze din partea lui Cătălin Măruță, însă nu și infidelitatea. 14 ani de căsătorie înseamnă mult în societatea contemporană, iar Andra și Cătălin sunt unul dintre cele mai bune exemple pentru tinerii din ziua de azi. Iubirea care i-a unit la început a crescut frumos și s-a maturizat odată cu venirea pe lume a celor doi copii, Eva și David, în vârstă de 7, respectiv, 11 ani. Recent, cântăreața a făcut o serie de dezvăluiri intime despre mariajul ei.

Replica neasteptata de la Andra dupa ce a slabit spectaculos
Catalin Maruta si Andra

Ce ar face artista din iubire pentru Cătălin Măruță

Deși amândoi au cariere și proiecte solicitante, familia Măruță a știut mereu să păstreze vie flacăra iubirii, iar sentimentele lor au devenit tot mai puternice peste ani. Tocmai de aceea, vedeta TV a mărturisit că ar putea trece peste anumite lucruri în relația cu soțul ei.

„Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul”, a relatat Andra.

Vedeta TV este împotriva abuzului domestic

În schimb, soția lui Cătălin Măruță nu ar ierta infidelitatea sau abuzul domestic. De altfel, aceasta le-a încurajat pe femeile care trec prin așa ceva să nu se complacă într-o relație toxică.

„Ce ar putea să facă? Să mă înșele. În sensul în care o femeie e bătută, e clar că acolo nu mai e vorba de dragoste, este o obsesie, nu mai e cazul să vorbesc. Tot ce s-ar putea întâmpla rău este să mă înșele. Nu încurajez femeile să stea într-o relație în care sunt abuzate, pentru că suntem capabile să facem pe picioarele noastre foarte multe lucruri, dacă ne dorim, prin muncă se poate. Mergeți fetelor și munciți și nu stați la mila bărbatului! Nu mai suntem pe vremuri”, a precizat Andra.

Secretul căsniciei lor este, potrivit lui Cătălin Măruță, comunicarea. Și ar mai fi un motiv pentru care vedetele PRO TV au un mariaj atât de trainic: își fac întotdeauna timp pentru familie și copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...