Prințul Harry dă cărțile pe față. Interviul eveniment, despre scandalurile care au marcat familia regală, difuzat de Pro TV: „S-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele”

Anca Manolica 10.01.2023, 14:15
Prințul Harry dă cărțile pe față. Interviul eveniment, despre scandalurile care au marcat familia regală, difuzat de Pro TV: „S-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele”

Odată cu lansarea cărții sale, prințul Harry a oferit și o serie de interviuri în care a dezvăluit o mulțime de dedesubturi din interiorul Casei Regale. Ducele de Susses a vorbit deschis despre multe detalii neștiute, ceea ce a stârnit multe controverse. Marți seară, Pro TV va difuza un interviul eveniment – Prințul Harry: Lumini și umbre.

PRO TV difuzează interviul eveniment – Prințul Harry: Lumini și umbre

Un șir de afirmații și acuzații senzaționale din autobiografia Prințului Harry, Spare, au fost dezvăluite de dinainte de a apărea cartea oficial în librării. Și de parcă volumul de memorii nu ar fi de ajuns, ducele de Sussex a acordat în ultimele zile mai multe interviuri, în care explică de ce a făcut toate aceste dezvăluiri.

Soțul lui Meghan Markle a vorbit, printre alții, și cu celebrul jurnalist Anderson Cooper, într-un interviu care a fost fost numit: Lumini și umbre. Așadar, telespectatorii îl vor putea urmări marți seară, 10 ianuarie, după Știrile PRO TV de noapte, pentru a descoperi o mulțime de detalii neștiute despre Casa Regală a Marii Britanii.

„Nu aveam idee că presa britanică era atât de bigotă”

Prințul Harry va recunoaște că a fost „incredibil de naiv” în ceea ce privește modul în care presa britanică a tratat povestea de dragoste dintre el și Meghan Markle. De asemenea, el va dezvăluit faptul că relația cu fosta actriță americană i-a oferit o nouă perspectivă de a vedea și conștientiza lucrurile.

„Lucrurile prin care a trebuit să treacă Meghan au fost, într-o anumită măsură, asemănătoare cu cele prin care au trecut Prințesa Kate și Regina Consoartă Camilla, dar circumstanțele au fost foarte diferite.

Dar apoi adaugi elementul cheie, pe care presa britanică a sărit imediat. Am intrat în toată această poveste fiind incredibil de naiv. Nu aveam idee că presa britanică era atât de bigotă. Din păcate, probabil că eram bigot înainte de relația mea cu Meghan.”, îi va spune Harry lui Anderson Cooper.

Prințul Harry și jurnalistul Anderson Cooper
Prințul Harry și jurnalistul Anderson Cooper

În interviul acordat cu ocazia lansării volumului de memorii, fiul cel mic al regretatei Lady Di a explicat de ce ruptura de familia regală a fost atât de publică:

„De fiecare dată când am încercat să fac acest lucru în privat, au existat briefing-uri și scurgeri de informații și s-au răspândit povești împotriva mea și a soției mele. Știi, mottoul familiei este: Niciodată nu te plângi și nu dai explicații. Dar este doar un motto”, va mai spune fiul suveranului britanic.

El a răspuns, de asemenea, șa întrebarea: „Mai vorbești cu tatăl tău?”, dar a făcut și alte dezvăluiri uluitoare care se pot vedea marți seară, după Știrile Pro TV, de la miezul nopții.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, evacuați din vila de lux din California. Autoritățile au luat decizia radicală

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...