Cine i-a încurajat, de fapt, pe Meghan și prințul Harry să renunțe la titlurile nobiliare. S-a aflat acum, britanicii au parte de o surpriză uriașă

Iancu Andreea 01.05.2022, 16:15

Cuplul format de prințul Harry și Meghan Markle a renunțat la titlurile regale în urmă cu doi ani, concentrându-se pe viața de familie. Momentul în care aceștia au anunțat că nu se vor mai alinia la rolurile lor din cadrul familiei regale a fost unul marcat de reacții, devenind un subiect intens de dezbateri. Subiectul a rămas însă în mintea britanicilor, chiar și după mutarea soților în America. Recent, admiratorii celor doi au primit și răspunsul la întrebarea cine i-a încurajat, de fapt, pe Meghan și Harry să renunțe la titlurile lor.

Membrul familiei regale care i-a susținut pe Meghan și prințul Harry să renunțe la titlurile nobiliare

Au existat numeroase discuții cu privire la motivele care au stat la baza deciziei cuplului ducilor de Sussex de a renunța la titlurile lor și a se axa pe o viață obișnuită, în Statele Unite ale Americii, alături de cei doi copii. Totuși, mulți admiratori și inclusiv britanicii s-au întrebat dacă cei doi au fost susținuți sau îndrumați să ia această decizie. Se pare că un membru al familiei regale se află în spatele hotărârii uimitoare a celor doi.

Tim Brown, o jurnalistă celebră în Marea Britanie pentru că a redactat mai multe cărți despre prințesa Diana, a vorbit recent despre decizia prințului Harry și a soției sale Meghan de a renunța la rolurile lor regale, dezvăluind cine i-a susținut să plece. Aceasta a menționat că regina Elisabeta este cea care s-ar fi ocupat de susținerea cuplului către o viață liniștită, departe de rigorile familiei regale britanice.

„Familia regală a observat o ruptură încă din vara anului 2019. Toți au putut observa cât de nefericiți erau prințul Harry și Meghan Markle. Tocmai de aceea i-au susținut să plece.”, a dezvăluit Brown în cadrul unui interviu pentru Fox News.

Cine i-a încurajat pe Meghan și prințul Harry să renunțe la titlurile nobiliare
Regina Elisabeta a Marii Britanii, cea care i-a încurajat pe cei doi soți să renunțe la titlurile regale

Regina, susținătoarea cuplului Harry-Meghan

Informațiile dezvăluite de jurnalistă ar aparține unor apropiați ai familiei regale, care au menționat că și-au dorit ca Meghan și prințul Harry să respecte anumite condiții, pentru a se putea crea un precedent.

„Au vrut să se desfășoare în ordine, să fie stabilite niște reguli, pentru a crea un precedent. William are trei copii. Decizia lor de a pleca în SUA îi va afecta pe aceștia. Acesta a fost motivul pentru care plecarea lui Harry și a lui Meghan Markle s-a dorit să fie parte dintr-un proces riguros. Regina i-a susținut.”, a mai adăugat aceasta.

Soții au afișat o atitudine drăgăstoasă în public. Sărutul dintre Meghan și Harry, la Jocurile Invictus 2022

După ce au apărut mai multe controverse privind relația dintre cei doi parteneri, Meghan Markle și prințul Harry au uimit pe toată lumea după ce s-au sărutat în fața a celor 500 de oameni prezenți în public la Jocurile Invictus 2022. Atitudinea lor a fost una drăgăstoasă, frumoasa actriță susținând un discurs plin de iubire față de soțul său.

Meghan a vorbit despre respectul și iubirea pe care i-o poartă lui Harry la deschiderea competiției sportive dedicate veteranilor răniți în război, fondată chiar de către soțul său. Fosta vedetă a primit aplauze după ce a încheiat discursul cu un sărut public, pe un stadion din Haga.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...