Cine e femeia pe care e geloasă Meghan Markle. Presa britanică susține că Harry se mai întâlnește cu ea

Ana Anitoiu 10.07.2021, 09:39

Meghan Markle, care a devenit de curând mamă pentru cea de-a doua oară, ar fi geloasă pe o femeie. Presa britanică susține că prințul Harry se mai întâlnește din când în când cu ea și că a căutat-o chiar și înainte de a se căsători cu actrița americană.

Cine este femeia care o face geloasă pe Meghan Markle

În ciuda faptului că au zguduit împreună familia regală britanică din temelii și a faptului că au devenit de curând părinți din nou, se pare că între Meghan Markle și prințul Harry lucrurile nu sunt atât de roz cum pretind cei doi.

Tabloidele din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord au lansat o speculație referitoare la vizita prințului Harry în țara sa natală. El s-ar fi întâlnit la Londra cu fosta sa iubită, Cressida Bonas, tot actriță, la fel ca soția lui. Apropierea lui de această femeie ar îngrijora-o pe Meghan Markle.

Cine e femeia pe care e geloasa Meghan Markle. Presa britanica sustine ca Harry se mai intalneste cu ea
Printul Harry si Meghan Markle

Cum s-a întâlnit prințul Harry cu o altă femeie

La Londra, prințul Harry ar fi petrecut mult timp alături de verișoara lui, prințesa Eugenie. Dacă până aici Meghan Markle nu ar fi avut motiv de supărare, actrița americană a descoperit un motiv de neliniște atunci când a aflat că cea mai bună prietenă a acesteia este nimeni alta decât Cressida Bonas. Frumoasa blondă a vizitat-o de mai multe ori pe Eugenie.

”Cressida a ajuns deseori la Eugenie, fapt care nu a putut să scape atenției lui Meghan. Pun pariu că mintea lui Meghan și-a făcut loc ideea că Harry și Cressida s-ar putea întâlni la Frogmore, fără ca ea să știe. Mai ales că s-a întors în California”, a scris presa britanică.

Motivul pentru care prințul Harry ar fi căutat-o pe această femeie chiar în preajma nunții lui

De altfel, relația prințului Harry cu fosta lui iubită ar fi un motiv de îngrijorare mai vechi pentru Meghan Markle. El ar fi căutat-o pe Cressida Bonas chiar și în preajma nunții lui cu actrița americană. În plus, el ar fi simțit ”o durere” atunci când femeia s-a căsătorit, anul trecut, cu un bărbat care poartă tot numele Harry.

”A dispărut și nimeni nu l-a putut găsi pentru câteva ore (înainte de a se căsători cu actrița americană, n.r.). Se zvonește că s-a dus să se vadă cu Cressy pentru a-I cere părerea. El a prețuit întotdeauna opinia ei. Probabil că nu a fost ceva despre care să fi simțit nevoia să-i mărturisească lui lui Meghan”, a mai scris presa britanică.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...