Cine este şi cum arată soţia lui Vitali Klitschko, primarul Kievului. Natalia, despre războiul din Ucraina

Ioana Bucur 07.03.2022, 13:22

De la începutul invaziei trupelor Rusiei în Ucraina, soldații și civilii care luptă împreună pentru a-și păstra țara, libertatea și viitorul, au avut două exemple de urmat: președintele Volodimir Zelenski și primarul Kievului. Cei doi au refuzat să fie evacuați din capitală, coordonând apărarea orașului. Curajul și devotamentul le sunt admirate de o lume întreagă. Departe de războiul din Ucraina, soția lui Vitali Klitschko militează pentru încetarea atacului.

Cu ce se ocupă Natalia, soţia lui Vitali Klitschko, primarul Kievului

Fost pugilist și campion mondial la categoria grea, Vitali Klitschko, în vârstă de 50 de ani, coordonează operațiunile de apărare a Kievului în fața asaltului trupelor comandate de Vladimir Putin. Alături de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, primarul, care a fost ales în funcție pentru prima oară în 2014, a devenit un adevărat simbol al patriotismului și curajului.

Departe de războiul din Ucraina, în Hamburg, Germania, soția lui Vitali Klitschko militează pentru încetarea focului. Natalia se teme nu doar pentru viitorul țării în care s-a născut ci și pentru viața soțului său, care este în pericol în fiecare moment.

Natalia Klitschko a fost model. Ea și Vitali s-au cunoscut în timpul unui spectacol și s-au căsătorit în 1996. Au împreună trei copii: Yegor, în vârstă de 22 de ani, Elizabeth, în vârstă de 20 de ani și Maxim, în vârstă de 16 ani.

Soția lui Vitali Klitschko este implicată în numeroase proiecte caritabile. Părinții ei au fost muzicieni, talent și pasiune pe care le-a moștenit și ea. Pe rețelele de social media, se prezintă ca fiind cântăreață, instructor de yoga și de meditație și „un spirit liber”. În 2014, Natalia Klitschko a cântat imnul ucrainean în timpul unui meci de box dintre cumnatul ei Wladimir și Alex Leapai.

Cine este şi cum arată soţia lui Vitali Klitschko, primarul Kievului. Natalia, despre războiul din Ucraina
Natalia, soţia lui Vitali Klitschko, primarul Kievului

„Ieșiți în stradă, ridicați-vă vocile în apărarea democrației și păcii!”

Natalia este acum în Hamburg, Germania, și face tot ce poate pentru a milita pentru încetarea războiului început de liderul de la Kremlin. Pe pagina sa de Instagram, a făcut chiar un apel către oamenii din Occident: „Ieșiți în stradă, ridicați-vă vocile în apărarea democrației și păcii!”.

„Astăzi 1.000, de oameni din Hamburg au susținut Ucraina și eu am fost unul dintre ei. Am ieșit în stradă pentru libertate, democrație și pace. Am ieșit pentru a opri războiul în patria mea.

Pace în Ucraina! Vreau să-mi ajut țara și oamenii! Fac tot ce pot face de aici pentru a sprijini Ucraina și oamenii care au nevoie acum de adăpost și ajutor departe de casele lor!

Sunt infinit de mândră de curajul poporului meu! Sunt infinit de mândră de curajul soldaților noștri neînfricați, oamenii noștri! Sunt infinit de mândră și îngenunchez în fața curajului mamelor noastre, femeilor noastre”, a scris aceasta într-o postare pe Intagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...